![]() |
(riješeno) Beginning dump of physical memory
Vec mi se par dana pojavljuje ova greska. Komp radi tpo par sati i sam odjednom rukne blue screen i resetira se. Danas, cim se windows boota odma baca blue screen sa ovo greskom:
http://www.imagesforme.com/out.php/t110777_IMG0153.jpg molio bi nekoga tko zna u cemu je problem da se javi. Jos cu malo googlat pa mozda i nadem nesto ali do sada nista. |
|
Banana, nemogu uci u winse niti u safe mod. Skroz baca dump. Sinoc sam vrtio mem test s hirensovog cd-a i nikakvih gresaka.
|
Nvidia driver za SATA storage ti pizdi (kažu da je bug čest sa SATA optikom u igri jer se kolje s nekim sys filom za to od nvidie) dakle druge drivere za ploču probati, ako to ne upali probaj sa IDE pržom ili eksternim Sata kontrolerom (ako imaš SATA pržu uopće)... :kafa:
|
izbriso drivere, stavio najnovije, pokrenio windowse, cim sam upiso pass u login odma dump. Vratim se u safe mode, izbrisem drivere, resetiram, dodem u winse, udem, odma izbace poruku da je pronaden novi hardver ( ide kontroler ) ne prode ni 20sec opet dump. Ista greska.
Dode mi da prodam maticnu i da kupim nesto normalno. |
Driver roll back?
|
nemoze, kaze da nema verzija prije ove.
|
izgleda da je problem rijesen, malo sam promjenio polozaj sata kablova na ploci i sad radi.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:32. |