![]() |
Display driver
sorry nisam znao di da stavim ovaj problem jer ne znam je li software ili hardware... inace evo šta je...
kada igram igre nakon par minuti mi se monitor zamrači i nakon toga mi dođe upozorenje od microsoft da mi se display driver izgasio te se oporavio i tako mi svakih par minuti ne mogu igrat normalno a baš sam instaliro assassina pomagajte!!!!! |
Pod br.1 instaliraj service pack 1 za vistu ako nisi, probaj noviji driver. Inače je ovo navodno česta pojava kod Nvidia drivera za vistu. Kažem navodno jer sam imao GTS320 pa nisam imao nikakvih problema.
|
Nikad ovaj problem nisam doživio a na Visti sam skoro od kad je izašla... :kafa:
|
instaliro sam najnoviji driver i imam vista servic pack 1.Zar nitko nije imao ovaj problem do sad???:wtf2:
|
Citiraj:
Kakve su temperature kartice? |
pa vidiš moglo bi bit i do toga negdi oko 50°
|
Citiraj:
Ma to je ok, moja je u igrama na 83:D. Ajd lijepo napravi Norton Ghostom image viste i nabrzaka instaliraj xp pa vidi dali će se problem ponavljati, čisto radi eliminacije hardverskog problema. |
Meni isti problem ali sa Ati-jevom grafičkom. Počelo samo od sebe prije par dana. SP1 Vista a driver baš sad skidam, i još mi u 3ds maxu nakon minute nestane pola modela.
|
to je vjerojatno do viste anyway naša san na netu da pomaze kad stavis u classic look i mogu rec da mi se to nije pojavilo ima dva dana pa ako kome pomogne.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:55. |