![]() |
GraphicBooster pitanje
interesira me ovaj dodatak za notebook,naime na netu sam našao podatak da on radi samo sa amilo notebook i to na nekakvoj AMD platformi PUMA pa ako mi netko može objasniti što to znači,inače bi to trebala biti zamjena za grafiku na tim notebook-ima koliko sam razumio,mislio sam recimo uzeti neki jeftini notebook spojiti to na njega i deri po najnovijim igricima,ma da mi samo netko objasni recimo da li to može raditi recimo i na običnom LCD monitoru bez upotrebe notebook-a idr.inače je to kažem nekakav graf.dodatak sa Mobility Radeon HD 3870 s 512mb GDDR3 grafikom
|
Ukratko-to je externa grafa:)
Možda to trenutno ima samo Fujitsu-Siemens ali bi uskoro trebalo biti i kod drugih proizvođača. I da, moraš imat lap:D |
ooo,super stvar :)
Al mi mal jadno furat lap+pored njega to,i ko zna kolko je tesko to :p |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
uzmeš to + dock i ako tak dela onda si car... imaš lap koji undockaš sa internom vga, dojdeš doma spojiš se na dock, na super vga i vanjski lcd pa da vidiš.
na to sve još staviš ssd mali nutra, a na dock vanjsku storage ladicu. pun sam ideja :D |
Citiraj:
Mislim da je to i AMD-ova ideja...što jednostavniji prijenosnik da možeš lako švrljati s njim naokolo, a kad dođeš doma napraviš zvijer od njega :) |
Još nije izašlo, a kad će i po kojoj cijeni ne zna se.
|
Citiraj:
Da li se može naći u trgovinama, nemam pojma, al valjda može :D |
I na koji se nacin to spaja na lap?
|
Koliko sam ja proučavao to će biti poseban port za spajanje i zato je dostupno samo u FS i nem aveze sa MXM II i III tipovima grafički za laptope.
Sada express card može savladati samo 2,5gbit/sek, dakle neki pcie dock port bi morao postojati. |
ma sa tim treba pichit na serijski port i uzivat :roller::roller::D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:47. |