![]() |
Problem sa spajanjem na wireless
Ovako, kada se spojim na jedan zyxel wireless router, izbaci mi na kraju spajanja poruku tipa, ''connected to wireless zyxel, but does not have connection to the internet'' i tako iako je signal excellent i sve, ne kuzim gdje bi mogao biti problem, spajam se preko Toshiba laptopa sa Windows Vista Home basic sustavom...Pogledo sam po forumu i nisam uspio naci slican problem...Pa ako neko ima kakvu ideju svaka pomoc dobro dosla
|
Imao sam problema sa zyxelom dok nisam skinio novi firmware, od tada mi zyxel radi savršeno.
Probaj ništa te ne košta.. |
Firewall?
|
clan si od 2004. i ovako postavljas pitanje...
|
Evo da se i ja pridružim istom problemu,jel zna ko moguče rješenje?
|
|
Makni kvacicu pod Internet Protocol Version 6, podesi si staticke IP adrese, ručno upiši DNS-ove i javi kako je proslo.
http://i34.tinypic.com/a4pvo3.png |
imam i ja slican problem,..
ja imam Broadcom 802.11a/b/g WLAN na laptopu hp 6715b i d-link g700 ap i meni se isto tako spoji ali nemogu pingat ap ili vidim taj ap i neki default,.. neznam kako, dok se na drugom kompjuteru na kojem je xp radi savrseno,.. na laptopu je vista i moze biti da je do nje,.. prije kad je bio xp radilo je savrseno,.. pozdrav |
Nakon udaranja glavom u zid,i trganje živaca,na kraju sam odustal i odselil se na xp...dela sve bez greške....OT,sad dok sam xp stavil jel ko zna zakaj mi je slika prigušena(slabo osvjetljena) tj ko da je lap na bateriji a nije?
|
probaj sa tipkom fn + f9 ili f 10 ,.. bar je tako kod mene,...
|
hmm.niš se ne događa..osima ak nema za uključit ta opcija?
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:29. |