![]() |
AMD GPU Clock Tool v0.9.8
|
Pokretanje overclocka rezultira poništavanjem ručno postavljenog profila za vent i temperatura brzo ode u tri pm...(govorim o jadnicima sa stock hladnjakom:D)
Da se ne bi netko zeznuo:) Valjda budu ispravili to brzo... |
dobro radi tool...mogu nekih 850/1175 sa ovom grafom....ko zna jel se moze napon povecat kroz bios editor :D
|
@vorda - stock cooler? (EDIT: aha, s Preseratorom hladiš, vidim sad u opisu :/ al opet dobro, tak bu onda i s S1 ;) ) Nice! :) i to još sa default naponom :O
Znam da se 4850-icama može dić vGPU u BIOS-u (iako samo mrvu), pa treba prekopat xtremesystems i techpowerup forume, ziher ćeš nekaj nač (traži u xtreme, mods, bios na xtremesys za početak) Sve mi se čini da možda sačekam i 4870 ak ovak krene ;) Neg, @svi - jel još neko probao tool? Već stoji cijeli dan u threadu od 4800 serije, a nitko osim vorde nije postao rezultate :) |
Lux ovo nije XS da dnevno prođe tisuće ljudi.
|
Ja sam ga probao,dosta je jednostavan,a prisiljen sam ga koristiti jer mi ati tool ne radi kao niti riva.
|
Citiraj:
@svi: Što ste svi navalili na taj OC, grafa je tvornički zaključana u BIOS-u, pričekajte da izađu ove nove serije R770 grafa pa flashajte BIOS i clockajte koliko vam duša hoće. |
Citiraj:
Ma sve 5, al svi piskaraju nekaj, al niko da proba :P Tj i onaj ko proba, ne javi.. seeebično :P ;) @R@zzor - nije zaključana ak je vrte na 900MHz :D |
Citiraj:
Mi proleteri sa tvorničkim hlađenjem smo postali kaj se događa pri pokušaju overclocka:) Slobodno izvrti 05 ili 06 i obesi rezu na overclock podforum:D |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
A vi ostali - najte se svadit bezveze :) |
Citiraj:
No dobro, ti bar imaš cooler-ja 4850 moram vratit:D |
Nevračaj ju nikome reci da je krepala "nevalja serija":D:care:.
|
Citiraj:
|
Neeeeeeeeeeeee! Ne vraćatiiii! :( To samo u torbu i bjež glavom bez obzira! Možeš i meni dofurat ;) :D
Bude moja uskoro, samo nek se stabilizira situacija malo i s OC toolsima, i s driverima, a i s cijenama ;) Jer otkad sam vidio kako vani padaju cijene 4870 držim fige da bu i kod nas tako za tjedan dana :) |
Citiraj:
Ovo sa GPU Clock Tool-om trenutno dira samo one koji imaju tvornički hladnjak pa im pregazi profil-sa S1 se ne trebaš brinuti... Da bar naprave AiW baziranu na 4xxx seriji... |
Jel tko uspio dobit nekakav smislen porast performansi s tim ocanjem? Ja sam ocao Hd 4870 i HD 4850 s CCC-om, ali porast performansi je bio izuzetno malen (čitaj neproporcionalan povećanju taktova).
|
Citiraj:
Sa CCC-om ni ne radi mislim...kakti digne taktove ali kita... Probaj sa ovim AMD GPU Clock Tool v0.9.8 pa vidi:) |
Mali problem;grafa radi odlično na 700/1100,ali kad restartam komp vrati mi clockove na defaultne;ako ih dignem s tray toolsima restarta mi komp i javi serious error.Any help?
|
ATI Tray Tools još nema podršku za overclock 4xxx serije.
Ni RivaTuner (navodno ništa ovaj mjesec kak stvari stoje) |
Citiraj:
|
Ja sam underclockao 2400HD na 300Mhz/300Mhz, i ne ide nize, ali ne primjecujem manje zagrijavanje... nema smisla raditi na 800Mhz stalno, ionako se grije previse.
Da li je ta frekvencija samo za 3d aplikacije ili i 2d? |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:32. |