![]() |
Ugradnja kulera za graf.
Danas sam si kupil kulera novoga, VF900, i dok sam ga išel složiti sam skužil da su mi šarafi onak istrošeni već i ne znam kak da odšarafim sad to i složim.
S čim bi se to dalo odšarafiti? Nebrem niti s klještama jer su tanke one glave od šarafa. |
Već vidim da će bit još jedan slučaj da grafa nije preživjela ugradnju coolera... :kafa:
inače ako su tolko istrošeni i nemogu se otpustiti onda ih jedino možeš prerezati tj graverskom bušilicom bušiti sredinu šarafa dok ne izbušiš do osovine vijka... |
daj neke slike da vidimo..
|
Trebaju ti cvicange :) |
Nebre se niti s cvicangama. Sutra sliku stavil.
Mislim da nebum mogel složiti. Sad neznam sam dal bum mogel vratiti u hg spot natrag, dal budu dali. |
Probaj, ali bi se moglo dogoditi da te odbiju ako vide tragove čačkanja po šarafima coolera.
|
Nisam ja otvaral cooler opće, nebrem skinuti ovaj koji je s grafičkom došel.
|
Mislio sam na cooler na grafi. Ako bi htio vratiti kupljeni cooler, mislim da ne bi bilo problema obzirom da njegova kutija nije ni otvarana.
|
Ah onda budem vratil, probal sam još,ali nejde nikak.
Samo nikad nisam još nekaj vratil pa neznam kak to ide :D, novce mi vrati ili se zamijeni za nekaj drugo? |
:offtopic:Jesi ti Slovenac sa ovakvom gramatikom :offtopic:
Ako nešto ne znaš ili ti je sumnnjivo ne riskiraj ili daj serviseru da to obavi.... |
Citiraj:
sorry na OT.. |
Evo zamijenil sam za nekaj drugo. Fala.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:22. |