![]() |
d-link adsl2+ router problem
pozdrav
imam adsl sa ovim router-om http://www.diskont24.com/image.php?productid=25119 sve radi i sve je 5 ali kad nestane struje on se samo od sebe poništi i izgubi sve postavke koje sam posložio preko cd-a koji sam dobio sa njim drugim rijećima cd služi za programiranje jel bez toga nemože. pa budući da kod mene zadnje vrijeme ćesto nestaje struje, pa pomalo gubim strpljenje oko toga programiranja zanima me dali je neko imao iste takve probleme i dali se može to kako riješiti da dok nestane struje da se ništa ne dogodi i ne izgube postavke budući da na tom routeru nema nikakve sklopke za gašenje on cijelo vrijeme radi. :respekt: |
to je tako na svim dlink routerima, pa i na drugima...uglavnom problem ces rijesit kupnjom UPS-a
|
A da prestaneš koristit taj idiot cd (koji često i neradi kako treba), prođeš konfiguraciju manualno kroz web konfig (max 5 min) i na kraju svakako napravi Save & Reboot (time uređaj zapamti postavke i po povratku napajanja sve radi kako je namješteno).
Također postavke možeš snimit na računalo pa kad se uređaj zblesi / resetira samo pozoveš postavke + reboot i spreman si za rad. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:40. |