![]() |
Vrsta kionekcije
Kad upalim komp on mi se sam spoji na internet i neprikaže mi onu ikonu kod sata da sam spojen na internet.
Al sve je to ok dok mi veza nepukne, a to se desava cesto. I onda moram resetirati router (D-Link DSL-584T) tako da idem u pregledniku na ono 192... onda ono sve sto treba...bla bla bla i tamo di upisivam user name i password ... cinnection type izaberem ono PPPoE LLC i restartriram i onda mi se opet spoji na net. Al ja nebi dami se on poveziva automacki na net vec da se ja manualno povezem na ono start-povezivanje s-... i da imam onu ikonu kod sata i da se mogu kad ocu odconectat i ponovo se na isti nacin spojiti. Kako da to napravim. Jel to kad resetiram router u connection type odaberem PPPoA LLC ili PPPoA VC-Mux. Ili nekako trece. Internet je T-Com 2mbps. ;) |
Spajanje preko ETHERNET sučelja (Win XP)
A router prebaci u bridging mode. |
Nemora biti da mu je u router modu, moj susjed je nakrcao tolko virusa i spya da mu se cim je upalio komp konektirao na net i spajao s nekim serverima.
|
E thopok fala :care:
Radi:banana: BTW: Komp mi je cist ko suza. Za to se brinu avast i spyware terminator:care: |
Što je to "kionekcija"?
|
To je pravopisna greska :D sry:roller:
|
Citiraj:
Ljeto ili :chears: |
Ljeto.
Znoimo se pa nam se prsti klizu :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:38. |