![]() |
epox 8rda 3+
imam tu epox plocu i jeli moguce da mi zbog nje se jako griju graficka (gainward 5900xt) ali i ostale komponente kao tv kartica a i na kompu su mi otvorene stranice. cak i kad sam uzeo od frenda graf njegova se isto jace grijala kod mene nego kod njega na drugacijoj ploci. ako neko ima iskustva s takvom plocom nek mi se javi. thx
|
Ne!
Moguće ej da ti se više griej zbog drugačijeg kučišta koje je skučeno i u kojem se nakuplja toplina. |
ma to nema veze jer su mi otvorene stranice cijelo vrijeme tak da ima protok zraka(kolko tolko).
znaci nema sanse da ploca pregrijava komponente na pci i graficku? jer na drugom kompu ista graficka je hladnija....:grrr: |
Ma vjerojato je do kučišta, nema druge.
|
Ma grije se i TV-kartica...
|
ma može igrati i mamina ulogu ali ne toliko i nevjerujem u konkretnom slučaju da je zbog nje ja problema nemam.
|
da nisi napichio voltažu nortbridgea ili nešto slično??
|
Samo da pitam Damira-koje su ti latencije mem.,voltaza proc i mem?
|
....
ma nisam nb voltage mi je 1,6 default (btw kolka bi trebala mi bit ak sam oc proc i graf, jel da ju dignem na 1,8?). nemam pojma. a mozda mi je stvar u napajanju jer imam ms 400w krs al nisam imao para za drugo. neznam sta bi jos moglo drugo bit.
|
latencije 11-3-2-2 ovo tri jer mi u aidi bude bolji test zapisa u mem. cca 1100.
voltaža proca 1.45 kada je na def 1.8 kada ga dignem na 11x200 ali ploča mi uvijek undervolta za 0.5(znači 1.4 i 1.75) ostale voltaže na def. |
Citiraj:
Moj ide bez problema, a da bi radio na 11*200 potrebno mu je 1,70(1,69 pravih). Koji je stepping Bartonu? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:04. |