![]() |
Temperature(MB, cpu, power)
Jesu li ovo normalne temperature nakon 20min "surfanja internetom" znaci idle mod...
POWER/AUX: 28C CPU: 32C Board:15C meni se cini malko kao da su premale temp. Sad mi je trenutno sve izvan kucista,a dok je u kucistu su temp jos manje jer imam dosta dobro hladenje... CPU:Tbred 1700+ 8x220 MB:Epox 8rda+ sa Zalmanom I da pitam. Cpu mi je sad na def. voltazi(za DUT3C je to 1.6V) a dok se komp boota u onom POST-u pise voltaza=1.68V... Hvala |
I meni se čini da su temperature nekak male, pogotovo u ove tople ljetne dane...
|
Nekako mi je to prenisko. Jedino mozda ako imas neku klimu do kompa :).
|
...
Znaci bilo bi dobro da flasham bios??
Malo mi je jebada jer iskreno nemam iskustva s time... revizija ploce mi je 2.2... |
s čime očitavaš temp?
matične lažu:rambo: |
A pa sta se bunis covjece.....
Ostavi sve kako je i uzivaj.... (mogao bi i malo OC-ati) |
...
ne zelim jos nista OC-at jer mi je komp u totalnom neredu..
moram kupit neke stvari pa kad sve sredim cu OC-at. |
Pa probaj na dodir prsta. Meni je cim upalim komp CPU: 30°°C a MBO 30°C (vruc zrak).
|
...
Citiraj:
evo sad sam probao prstom i MORAM se složiti sa "sandrom" uvezi temperatura... stvarno tamo dolje na hladnjaku blizu proca se opće ne osjeti vrućina.... onak malo je toplo... |
Re: Temperature(MB, cpu, power)
Citiraj:
|
Kolku voltažu ti očitavaju Cpu-Z, MBM i sl. programi? Ak je izna 1.6V, stavi u BIOS-u malo manje i probaj jel stabilan.
|
...
cpuz kaze 1.648...
|
nemoguće je da je temp neke komponente manja od temp okoline
ili ti je komp na jako hladnom mjestu ili se radi o perpetuumu mobile:D |
...
Citiraj:
hm neznam koja je temp u kuci ali brijem da u mojoj sobi niej vise od 22/3C... |
Re: ...
Citiraj:
|
...
bas sam isao malo gledati i stavri stoje ovako:
kad stavim npr 1.6v ploca napravio 1.63 i uvijek tako. radi odstupanja od 0.02/03V prema gore(stavim 1.75 ona stavi 1.77) dali to znaci da mi je napajanje malo preslabo? a CPUZ omg UVIJEK koju god voltazu stavim on pokazuje 1.648V! |
Citiraj:
|
Citiraj:
Sta god stavis on to pokazuje. |
Re: Re: ...
Citiraj:
|
Citiraj:
CPUZ pokazuje napon VDD pod cpu napon to vrijedi i kod tebe MadBoY. Tako je bar na epox plocama probajte promjeniti napon vdd pa ondaj pogledajte CPUZ |
Ma vjerojatno. Svaki od tih programa ima svojih mušica pa tako i taj vjerojatno.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:53. |