![]() |
Sata i Mbo
maticna je asrock k7upgrade-600 i samsungov sata hard.sve je radilo ok dok nisam jednom restartao komp i pri bootanju windowsa mi se restarta komp i tak stalno pokusao sam reinstalirat windowse al pise da nema harda iako hard radi i u biosu ga prepoznaje.wtf?
|
clear cmos, pa se vrati ovamo ako josh uvijek neradi
|
to znaci?jebga lamer sam od rodjenja xD
|
Nadji malu bateriju(kao sto ide u satove) na matičnoj ploči, kod tebe tamo pokraj utora za grafičku, izvadi je na par minuta i vrati natrag i komp ti mora obavezno mora bit isključen iz struje dok to radiš.
|
a pokusao sam i to i nista.radilo je sve ok dok nisam instalirao vista transfromation pack i nakon restarta se to pocelo dogadjat...
|
Pa probaj od nekog posudit hdd ili ploču,probaj drugi cd od windowsa, drugi čitač,
isprobavaj, ništa te ne košta(osim ak nest ne skuriš) |
a budem nes pokusao vec je komp imao isti problerm a na servisu su ga popravili a ne da mi se opet nosit komp i davat lovu ak mogu sam nes iskemijati...
|
e mogu uci u windowse al ne radi explorer samo je wallpaper na ekranu.u task manageru sam pokusao pokrenuti explorer ali ništa...
|
Najbolje da napravis cistu instalaciju windowsa..Nabavi SATA drajevre pa ih prilikom instalacije ucitaj sa diskete sa F6, ili ih integriraj u instalaciju windowsa..O integraciji sve mozes pogledat tu http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=36885
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:57. |