![]() |
Problem wireless spajanje 2 laptopa i prekinje veze
Imam B-net wireless, kutija od wireless-a mi je spojena na kompjuter ,cesto mi se zna desiti da kada idem preko laptopa se spajat da me izbacuje svako 5min ,neznam u cemu bi mogao biti problem udaljenost im je mozda 3-4m.
A i neki dan sam primjetia posto ja i sestra imamo laptop kada je ona spojena a ja se idem prespojit nju iskljuci a meni se uspostavi veza kako rijesit taj problem ????? Neznam je li sta treba u postavkama dirati??? |
Nemožete sa dva računala ići istim accountom na net u isto vrijeme. Potreban vam je wireless router. Neznam šta si mislio pod ovim "kutija od wirelessa", ali ako se radi o routeru, moguće je poštimati da svi idete u isto vrijeme na net. Možeš li pročitati što ti piše na toj "kutiji"?
|
To je router bar mislim Scientific Atlanta 2320
http://www.saeurope.com/products/images/EPR2320.gif a gdje trebam ici za to podesiti na internet di sam stavljao lozinku ili u control panelu ??? |
da, izgleda da je router. Jel ti pokrenes pppoe konekciju iz windowsa ili si spojen na net odmah cim upalis racunalo?
|
Nemam konekciju odma mi se internet spaja cim ukljucim kompjuter
|
E to je vec nesto drugo. To bi trebalo biti nesto u postavkama routera ili eventualno flashnuti gore neki novi firmware, pa vidjeti onda kako ce se ponasati. Mozda ima ogranicenje na broj istovremenih konekcija ili nesto slicno.
|
Isa sam preko net-a u router i ima opcija Channel i tu pise 1 ,pa sam podesia na da bude Channel: 2 ,ja mislim da bi to trebalo biti to trenutno drugi laptop nije kod mene pa nemogu testirati
|
Nema ti to veze sa kanalima. Vidi imas li negdje opciju broja istovremenih konekcija.
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:11. |