![]() |
powercolor
jel valjaju sta njihove kartice jel sam naso za 976kn 9600pro pa mi se to cini ok :D
|
u medjuvremenu sam sazno da to nije prava pro nego pro-ez te da joj je memorija na 400 umjesto na 600MHz ;)
|
Imam 9800pro 128MB od Powercolora, radi ko luda. Morao sam zamijeniti hladnjak jer onaj originalni od Ati-a je za kur... Stavio sam Vga Silencer i sad je mir i tišina. Ipak preporučam bočni vent za sve vlasnike 9800pro kartica jer zagrijava cijelo kučište. Ajde bok
|
Citiraj:
|
Re: powercolor
Citiraj:
|
ma boćni vent je ok za sve.ja sam na kartuši mijenjao odmah tako da neznam dali bi sa oriđi ventom grijala,ali boćni imam i super je.
|
Citiraj:
|
...
Citiraj:
ja na svom imam samo u ravnini proca ali sad sam izbusio tupu stavio plexi i sad se to suši. pošaljem sliek kad bu gotovo :D |
Re: ...
Citiraj:
Mislio da da je to neka dedicirani cooler bas za samu kartici na samoj kartici. Nedavno je pusten patent u prodaju mislim da ga ima Coolermaster. Cooleri koji se stavljaju na sami bok MBO-a i pusu po citavoj ploci (chipset,elementi...) izgleda kao glava unistavaca papira ili recimo, obicna lampa za PC interior design. Vjerovatno je pitanje sam o vremena kad ce to doci i za obicne kartice... |
Hoćeš reći da izgleda kao vent sa termo-akumulacione peći:D
|
vidio sam taj "cooler"...brijem da puno svjetli ,a malo hladi :D
|
ja sam negdje na relaciji proc-grafa izrezao otvor(ubodnom,list za metal)a vent Ti je stvar love,veći-manji -tiši-bučniji itd.
|
evo slika neka
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:30. |