![]() |
(riješeno) Lagga mi sve nakon 5 min
Ovako imam jedan problem koji me uzasno zivcira. Kada god upalim neku igru koja je malo zahtjevnija pocne mi lagg-at lagano, kasnije se i ping poveca(cod4). Jbt fifa mi brejka sto je fakat neshvatljivo. Naime ja sam te igre igrao normalno prije nekih mjesec dana, nikakvog zastekavanja nije bilo, nikakvog usporavanja. Bio sam srusio windowse prije 2 tjedna, sve instalirao i stvarno ne kuzim gdje je problem. Ako netko moze navest par rijesenja ili par stvari koje bi mogle biti uzrok k tomu. Mozda se grafa pregrijava ili nesto slicno, stvarno ne znam. Fala za svaki savjet!:chears:
|
Baš ti i nije neka grafa za igranje. Da nisi stavio najnovije drivere za grafu? Probaj staviti starije.
|
Da se možda ne pregrijava, pošto je zatoplilo ovih dana?!
|
Instalirao stare drivere isti k, brijem da se pregrijava. Jel moj komp i nije bog zna sto jos kada odvrtim neku jacu igru, samo sto ne ode bum!:nono: A nista fala, mora da je to.
|
meni nije jasno, spominjes da ti se ping poveca, jel problem u multi ili single playeru?
|
Spominje više igri, a moram reći da imao sličan problem sa CSS-om, gdje mi je ping porastao kada bi grafa se pregrijavala, i izvodila greške.
Zamjenih grafu (bila je tada 6600GT) i sve je delalo ko ura, no to je samo jedan primjer, te nemora imati nikakve veze sa slučajem autora ove teme. |
Citiraj:
Citiraj:
|
|
Moze lock rijesio sam!:fala:
|
Kaj je na kraju bilo? :stoopid:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:38. |