![]() |
ARCTIC Breeze
Bilo za mene ili za moj kom ili za djecu ili tek da se pravim baja naposlu ali cu si kupim cim ugledam u ducan :lol2::lol2::lol2::care::D
http://www.arctic-cooling.com/further_prod2.php?idx=164 |
Kam buš stavil to?
|
loool bas je shemica :D
|
Hehe, che zgodno...
|
bestija nabavljaj ovo odma :D
|
Kolke su temperature čela u loadu s tim po ovim vrućinama? :D
|
Citiraj:
cca oko 7.39 C manje nego bez njega :lol2: treba pazit na upalu sinusa :roller: |
ja recimo imam tako nesto, samo nije tvornicki proizvod, nego home made..
I mogu vam rec da su temperature i u idlu i u loadu dosta nize.. Znaci ms napajanje 400w+zalman 120 mm@1800 okr.. Napajanje nesmije biti slabije od 400w jer se onda malo gubi i ne hladi onda dobro.. http://pce.hostili.com/images/klima9mqp_thumb.jpg Valjda ce mi doci klima za par dana pa ce onda ovaj moj Breeze ici prvo na procijenu i onda na prodaju.. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Napajanje nit se grije, nit je bucno, kvalitetno je to napajanje, a zalman ekipu od <75 kg otpuhuje.. |
fora stvar ali imao sam ja to prije par godina sa dva TT venta kada je bilo pakleno vruce stavio sam ih na stol i peri :D
|
@ Hamm
Hoces reci da moj breeze kasni za tvojim par godina?:D |
apsolutno da. a i moram dodati da su moji TTovi bili blue led! :D
|
Ja sam si narucio slican ventilator sa OVE stranice za 6$ i jos je tome besplatna dostava. Na toj stranici ima razlicitih modela... samo ventilatora ili ventilator+lampica, u svakom slucaju zgodno.
|
nice, worldwide free shipping. jel se placa paypalom ili?
|
Citiraj:
|
Zakon, daj jos koju preporuku od njih da i ja uletim u rotor :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Drul drul :D Vec vidim kako ce onaj plazma-ball svijetlit na stolu, LoL.
|
Kolko se ceka dostava??
Mislim meni i dalje nejde u glavu da je postarina mukte?? Mislim ak je, narucit cu si par stvari :) . |
Da i mene zanima ta postarina ili eventualno ako ima kakvih sranja na carini?
|
Fakat cu si i ja narucit... Hehehe, kak im se isplati postarina free za 6 dolara???
Kaj smotaju ventilator i stave ga u kuvertu? |
|
Jel se čuju ti ventovi, kakva je buka?!
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
ima super stvari :D sad odo u trosak :D
|
uuuuuuu ko storeno za nekog ko voli điđie-miđe :p
ocu rec za mene :D jos samo da placa legne i nakititi cu se ko jelka za bozic :lol2: |
|
Citiraj:
sta sve nece izmislit jos samo da najdem drzac toaletnog papira sa ledicama (ne mora bit USB napajan) da ne moram palit svjetlo po noci :roller: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:30. |