![]() |
Nova ATI Radeon To ATI FireGL Mod Gujda
Evo-neko je dignuo prastari topic o moddanju u FireGL i dobro da je jer bi inače zaboravio...
Kod rođe je osvanula nova gujda o pretvaranju ATI-ja vulgaris u FireGL, obuhvaćeni su SVI modeli: Radeon 8500 Series To FireGL 8700/8800 Radeon 9500 Series To FireGL Z1/X1 Radeon 9600 Series To FireGL T2 Radeon 9700 Series To FireGL X1 Radeon 9800 Series To FireGL X2 Skupa sa LE, NP, PRO, XT i moddanim inačicama grafi. Ovog puta se radi o flashanju BIOS-a, ne o software načinu moddanja. U članku su i linkovi do svih alata za flash, BIOS-a, DOS disketa, editora i sl... Dakle ako nekom treba ozbiljnija grafa za rad a nema love za "pravu" FireGL-na posao. Pažljivo sve pročitajte da ne bi bilo nismo-znali:) http://www.rojakpot.com/default.aspx...ar1=105&var2=0 |
izgleda da nema nekih poteskoca...
samo sta time dobijam? firegl bi kao trebale bit bolje u aplikacijam sa grafikom ali ne u igrama... |
Citiraj:
Ali je razlika u cijeni između vulgaris i FireGL dosta velika, svatko tko treba profi grafu a nema perja za FireGL bude sa ovim oho-ho profitirao... Nije isto dati 200-tinjak $ za 9800 PRO ili kakvih 500-600 za FireGL Pogotovo ako si studoš koji se bavi tim poslom ili prosječan Rvat... |
reci detaljnije....
u cemu mi je pojacan snaga - i jel igra pate ili su na istom nivou i jel omega podrzava naravno... :D |
Jelc, ja sam dignuo tvoj stari topic, i kako nitko prije mene nije postao nikakav odgovor ili komentar na njega, moram priznati da mi je zanimljivo vidjeti kako se stvar ponovo aktualizirala...
Izgleda da su svi bili zaokupljeni modanjem R9500 u R9700, pa nisu primjetili ovu po meni zanimljiviju varijantu. |
Ovak-neka poboljšanja eventualno u GL igrama...ovo je ipak FireGL, dakle za posao:)
|
hmm a kak se to radi uopce :D i jel mogu ak nece radit onda vratit nazad na staro ?
|
Citiraj:
Mislim-ne vidim gdje je problem...pažljivo sve pročitaj, nađi BIOS za svoju grafu, flashaj... Ak ti se ne sviđa-flashaj natrag stari:) |
svih ima, al za moju ne :(
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:26. |