![]() |
Proxy
Treba mi neki proxy.
Neznam puno o njemu. Neznam ni jel sam dobro napiso. E da. Nest sam Googlao i ... netreba mi server vec ono sto mi skriva IP racunala. Kolko vidite neznam nista o tome pa, jel mi moze to neko objasniti. Bio bih vam jako zahvalan :) |
hoces ti bit haker^^
uglavnom kad vec hoces fino si lupis u google proxy list i prva stranica je tvoja. Kopiras ip odes u firefoxu na tools/options/advanced/network/settings i tamo zaljepis taj ip ja sam haker :D |
Zaljepio sam u ono manual proxy configuration i nece.
Jerl sta moram napravit sa onim port. I kaki je ono automatic proxy configuration URL. Jel to mozda trebam tamo zaljepit. I jel se to mora cesto mijenjat ili mi jedno salno stoji. |
Pa normlano da moras promjeniti port, pokraj ip-a koji si uzeo pise ti i port, njega isto zaljepis.
Neznam ja niti za sta ti treba, tako da neznam jel moras cesto mjenjati. |
budite oprezni s tim free proxy servisima jer sav web promet ide onda preko njih uključujući i passworde i slične povjerljive informacije.
eventualno ako se koristi https, no vrlo malo stranica to koristi jer ubija performanse osim opet ako nemaju neke ozbiljnije hardware-ske ssl-decryptere što ima vrlo malo servisa zbog njihove cijene. |
|
Evo posto sam se i ja poceo igrat s proxyima, treba mi neki program kjim cu jednostavno switchat proxyie s kojima ja pristupam nekim stranicama...
Bilo bi lijepo kad bi moglo 1000+stranica dnevno, al ajd, nemoramo sad pretjerivat... Moze i ak netko ima neku txt datoteku s proxyima pa da ih mjenjam sa Elite Proxy Switcher, al jos nisam pohvatao kak taj program radi, jer mi se neda jedan po jedan proxy upisivat |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:34. |