![]() |
blue screen
Burazu sam neki dan instalirao vistu, a ujedno je i kupio novu graficku (8800GTS 512MB).
Vec par puta mu je dosao onaj plavi ekran a sve je ispisano bijelim slovima... Prije nije bilo nikakvih problema što znaci da je sad problem ili u visti ili je mozda preslabo napajanje za graficku? Napajanje je Fortron 400W FSP400-60HLN (14A+15A na 12V) |
formatiraj hdd i reinstaliraj windowse vec je dosta takvih slucajeva bilo da kad ubace novu grafu rusi se sistem
|
grafa je bila unutra pa je onda tek pao format i install windowsa..
|
Isti problem kod mene s istom grafom samo sto jos nisam reinstaliro win.
Imam 2 BSOD-a page on unpaged fault(tak nekak) i driver not less or equal(tak nekaj)pa u cem je problem?? |
Citiraj:
|
A ja nemam vistu!!!!!!!Ma ici ce ubrzo reinstal wina.
|
GLe po mom mišljenju još makar godinu dvije treba kogristiti XP ;)
|
vidim da i ti imas fortron 400W. da nije u tom problem?
|
Možda je... Možda je preslabo napajanje?
I meni se to dogodilo par puta, e sada neznam jeli je to bilo zbog prevelike temperature grafe, jer mi se to dogodilo za vrijeme igranja, i temp GPU-a je bila 80 stupnjeva i onda se PC srušio... :P Evo ovako: imaš tu najviše o tome http://en.wikipedia.org/wiki/Blue_Screen_of_Death Izvadak: Citiraj:
|
Mislim da kod mene nije problem u napajanju jel mi se ne restarta komp kad igram neg nekad sam iz cistog mira,uglavnom desi se jedanput ili 2 na dan i ak je slabo napajanje onda bi se to trebalo dogoditi cim opteretis grafu a time i psu,tak da sam siguran da nije problem u napajanju neg u OS-u jel u event manageru imam dosta errora,mora se lupit reinstal
|
probao sa enermax 500W i isto se dogada...
ocito je problem u visti ili u samoj grafickoj... stavit cu ju kod sebe na xp pa cemo vidit |
nije ti do grafe reka san ti format hdd-a i reinstal windowsa i sve radi uredu znan jer je susjed ima isti problem
|
Probaj skinuti sa interneta najnovije drivere. Sve. I ono control center itd.
|
vista?
šta je to? |
Novi Appleov sendvič, a Majkrošuftovo blago... :D
|
rješeno....
yep problem je u visti... kod mene burazova grafa radi normalno, a plavi ekran je dosao na mojoj 1950PRO kod buraza... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:05. |