![]() |
Spire Pininfarina
Nisi napisao da je kućište minijaturno? Jesi probao staviti nekakvu veću grafičku karticu unutra. Koliko se sjećam, GTX ne stane unutra.
|
Jeste da ga je dizajnirala firma jako zvučng imena, ali meni je kućište :puke:.
|
Al da je fora ovo sa otvaranjem stranice, je. Doduše vidim malu milju mogućih problema kod malo zahtjevnije konfe (jusera), no dobrodošla "inovacija" svakako. Al da je brate skupo, skupo je :D. Pimpinfarina, al skupo.
|
Citiraj:
|
Kolko god Pininfarina zvučalo classy, Spire kvari ugođaj :D a osim toga gadno je do bola. Istina da ima neke dobre mogućnosti.
Iako se o ukusima ne raspravlja, očito da nisam jedini tog mišljenja |
|
Citat: 'Ispod prednje maske je i prorez pomoću kojega 120mm ventilator uvlači zrak za hlađenje diskova.'
Na koju foru će taj vent uvlačiti zrak kad je montiran iznad otvora i svojom punom stranom (u smislu konstrukcije, što se lijepo vidi na uvećanoj slici) gleda prema otvoru? Koliko je meni poznato, da bi uvlačio hladni zrak mora imati neki otvor ISPRED sebe (kao kod 99% kućišta na tržištu danas). |
Isto kao alfa brera. Fora zgleda, ali: Nemaš mjesta za glavu, nemaš iza mijesta, ne vidiš semafor ak nisi 20m udaljen od njega. Kontrole od klime i ventilacije su ti dostupne ako si u 2., 4. ili 6. brzini itd...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Hm, nije lose kuciste.
Al meni nije jasno koji ce nama muski_kopulatvni_organ kuciste sa potpisom ne znam koga ili cega? Netko je napravio "skicu"* u snu po zguvanoj plahti sa markerom debljine 1cm koji je bio zataknut izmedu noznog palca i onog slijedeceg prsta. Kako je plahta bila zguzvana dobili smo ovakav spigan izgled prednjice kucista. (*"skica": pretpostavlja se da ljudi koji dizajniraju nesto rade skice prije nego sto se doticni proizvod radi, no to nije nuzno u ovom slucaju) |
Citiraj:
Inače: Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:14. |