![]() |
Koji cooler za Q6600, za OC-anje?
PLZ, da ne brišete ovaj topic, znam da je prožvakan, ali stvarno me zanima koji cooler uzeti do 300kn, a da se može normalno OC-ati do 3.2Ghz i više?
Vidio sam sve one navedene od: Gemin II Scythe-a - koji od te serije je najbolji za Quad? ARCTIC-COOLING Freezer 7 Pro - koliko bi s njim najviše uspio clockati? ili nešto skuplji Thermalright High-Riser - sam neznam jeli bi onaj stao u moje kućište?! I sada koji od tih, a da je stvarno dobar, i da se sa njim može dobro overclockirati, i po mogućnosti da ima malu decibelažu...? Hvala! |
14. tema u 5 dana. Svaka cast! Nadji si curu.
|
Hehe, a eto, zanimaju me stvari, i mislim si nekaj stvarno srediti sa novim PC-em... :P
|
jedno od najosnovnijih pravila foruma je da se pregledaju stariji topici i stickyji...
postoji i opcija "traži". pregledaj, i u nekakvih 10-15 minuta ćeš imati odgovor... |
Pa pregledao sam! Ali opet, nema zaključka, svako ima svoje mišljenje, a na kraju se opet UVIJE dođe do vodenog hlađenja...
A ja tu tražim samo da se kaže neki stvarno dobar cooler do 300kn! ok? |
Mislim da je vrijeme da ti dobis jedan ban... :)
|
Pa zašto? Sam pitam, kaj tako teško odgovoriti koji je cooler OK za moj processor?
OMG |
vec sam ti odgovorio na to tvoje pitanje na prosloj tvojoj temi. PROCITAJ ponovo sto sam ti napisao.
|
jel se netko pravi blesav ovdje??
nakon već par otvorenih topica dobiješ odgovor od SU Citiraj:
a ti sve ignoriraš. zato ti je zakljucana i prošla tema. http://forum.pcekspert.com/showthrea...67#post1037367 ma trebao bi dobiti ban na par dana da se ohladiš malo. |
Evo ti jedan kartonček za početak pa se malo zamisli prije nego otvoriš novu temu :kafa:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:07. |