![]() |
molim mišljenje !
1. Planiram kupiti cooler za cpu za 300 Kn . Dvoumim se između Thermaltake Polo 735 Extreme 3 in 1 272 kn ILI Gigabyte 3D Cooler Pro 275 kn Koji je bolji ? Ako netko ima bolji prijedlog neka kaže !!! 2. Kako vam se sviđa napajanje codegen 480x ? 3. Koliko bi mogao clokat ovaj procesor ( Pentium 4 2.4 C ) ? ************************************************** Moja konfa : Pentium 4C 2.4 GHz msi 865 pe neo2 LS 2 x 512 Mb ddr kingmax super ram 433 mhz Codegen 480X |
1. Mislim da ti se bolje isplati uzet Zalmana 7000A AlCu za nekih 280 kuna u Linksu...
2. Pa po onoj recenziji u BUG-u je sasvim fajn...al u praksi ne znam kak je to...:D 3. Nemam pojima jer nisam Intelaš...al mislim da bi do 3 giga išlo...s ovim Zalmanom...i naravno dobrom pločom... |
1. Nijedan od navedenih, slažem se sa Chozenom-Zalman 7000A-ALCU.
2.IMHO bolje je uzeti Chieftec Enhance 360W ili Fortron/AOpen 350W. |
zalman alcu 7000 imho puuno bolji nego onaj cjeli bakreni jer ovaj je 450 grama a onaj 750..
nesvidja chiftec 360 a fortron cuh da je jaaaako tiho :) 2.4c bez beda na 3.0 a dalje ako je dobra ploca moze daaaaaleko... |
Koja je razlika u temperaturi između Zalman 7000 Cu i AlCu , i da li je to toliko opasno jer je Cu oko 780 grama ?
|
Citiraj:
|
Radje uzmes ovaj upola laksi i kada se otkine ne sjebe ti sve u kucistu :)
Treba komad plastike ili ti maticna drzati kilu bakra..... |
Imao Zalmana doma i odličan je, al ak često mrdaš komp onda zemi AlCu, a ak ne onda ACu.
Napajanje Fortpn/AOpen 350W. |
...
Citiraj:
|
Re: ...
Citiraj:
|
Mislim, ako padne tak svejedno koji je...
|
ok tor unistavas nam zabavu daj se prikljuci :D
|
OK, okej...:D
Ak padne pazi na susjeda ispod:p |
Sam kratko o Codegenu,napajanje je odhlično visoka korisnost,zadržavanje napona,tiho je i vrti kod mene 2-3diska(ponekad trenutno samo jedan 200GB:p) 2 optička pogona,GFFX(OC do jaja) i Mobilca i to ful tiho i nečujno samo se ZALMAN "čuje":p
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:10. |