PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Monitori, tipkovnice i miševi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=52)
-   -   Bežična tipkovnica i miš za igrice???? (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=108138)

Sb_Tom 20.05.2008. 10:39

Bežična tipkovnica i miš za igrice????

evo čitam sve o tipkovnicama i miševima ali moram Vas zamoliti ako postoji da mi preporučite bežični miš i tipkovnicu koji bi bili dobri za igre a da su negdje do 300 kn

jer čuo sam da bežično za igrice baš i nije neka kombinacija

Munjara 20.05.2008. 10:46

Citiraj:

Autor Sb_Tom (Post 1033880)
evo čitam sve o tipkovnicama i miševima ali moram Vas zamoliti ako postoji da mi preporučite bežični miš i tipkovnicu koji bi bili dobri za igre a da su negdje do 300 kn

jer čuo sam da bežično za igrice baš i nije neka kombinacija

dobro si cuo
a ako bas mora biti bezicno onda nije los Logitech S510 komplet
Imas ih za 300-350kn obzirom da su dolazili kao pokloni za produzenje ugovora kod t-coma

Sb_Tom 20.05.2008. 11:13

Citiraj:

Autor Munjara (Post 1033886)
dobro si cuo
a ako bas mora biti bezicno onda nije los Logitech S510 komplet
Imas ih za 300-350kn obzirom da su dolazili kao pokloni za produzenje ugovora kod t-coma

zašto nisu dobri za igrice? šta imaju zakašnjelu reakciju??

a baš bi trebao bežični tako mi životni prostor dopušta a ovi skuplji jesu li oni dobri iliti bolji za igre?????????????

Munjara 20.05.2008. 11:53

Citiraj:

Autor Sb_Tom (Post 1033914)
zašto nisu dobri za igrice? šta imaju zakašnjelu reakciju??

a baš bi trebao bežični tako mi životni prostor dopušta a ovi skuplji jesu li oni dobri iliti bolji za igre?????????????

sve ovisi kakve igre igras i jesi li zagrizeni gamer koji daje lijevo jaje za ultimativnu preciznost :)

Ako nisi onda ce i bezicno biti sasvim zadovoljavajuće.

Sb_Tom 20.05.2008. 12:26

Citiraj:

Autor Munjara (Post 1033943)
sve ovisi kakve igre igras i jesi li zagrizeni gamer koji daje lijevo jaje za ultimativnu preciznost :)

Ako nisi onda ce i bezicno biti sasvim zadovoljavajuće.

Obožavatelj sam CoD-a ali nisam toliko zagrižen :goood:

ali ne bi htio kupiti nešto pa da mi ima spore reakcije to nevalja ne ne:Machineg:

Majo 20.05.2008. 12:41

Ja ti imam vx revolution mis i sve pohvale u vezi bezicnosti,jedino ak ganjas visok dpi,onda ces morat malo vise para utopit.Pazi na bateriju i nebus imao nikakvih problema prilikom gaminga.

Sb_Tom 20.05.2008. 12:47

Citiraj:

Autor Majo (Post 1033994)
Ja ti imam vx revolution mis i sve pohvale u vezi bezicnosti,jedino ak ganjas visok dpi,onda ces morat malo vise para utopit.Pazi na bateriju i nebus imao nikakvih problema prilikom gaminga.

Sorry ak sam malo glup ali šta je to visok dpi??:stoopid:

ma ono hoću da mogu igrati igre normalno ništa extra kao i na običnoj tipkovnici odnosno mišu...

DjedMraz 20.05.2008. 13:28

dpi = preciznost miša ukratko, btw imas stranicu za to http://justfuckinggoogleit.com/

Sb_Tom 20.05.2008. 13:43

Citiraj:

Autor MaCiC (Post 1034035)
dpi = preciznost miša ukratko, btw imas stranicu za to http://justfuckinggoogleit.com/

u jednoj specifikaciji piše rezolucija 800/ 1600 cpi jel to to i jel to dobro?

DjedMraz 20.05.2008. 13:52

Citiraj:

Autor Sb_Tom (Post 1034053)
u jednoj specifikaciji piše rezolucija 800/ 1600 cpi jel to to i jel to dobro?

valjda, znam da ovi G9 ima 3200, neznam jel koji danas ima vise ...a nemozes bas tome vjerovat, bolje ocjenit golim okom

Sb_Tom 20.05.2008. 14:03

Citiraj:

Autor MaCiC (Post 1034058)
valjda, znam da ovi G9 ima 3200, neznam jel koji danas ima vise ...a nemozes bas tome vjerovat, bolje ocjenit golim okom

hvala na pomoći :chears:

Mar 22.05.2008. 11:44

Imam MX Revolution i nikakvih problema sa "kašnjenjem" uopće nema.

To je možda vrijedilo prije 4-5 godina, ali kod novih generacija miševa radi besprijekorno (naravno kod kvalitetnih modela).

veliko_pile 22.05.2008. 13:37

Citiraj:

Autor Mar (Post 1035566)
Imam MX Revolution i nikakvih problema sa "kašnjenjem" uopće nema.

To je možda vrijedilo prije 4-5 godina, ali kod novih generacija miševa radi besprijekorno (naravno kod kvalitetnih modela).

imam ga i ja, i neznam zasto ljudi toliko seru da za igranje nije dobar bezicni mis...ok, zicni imaju mozda bolju rezoluciju i preciznost...ali daj, tko vidi razliku izmedu neznam 2500 i 3200 dpi? mislim, ja igram od kad imam misa FPS i 3th PS i sve ide glatko i super

rantes 27.05.2008. 11:22

na početku sam imal neki bezicni mis za 180 kn,tek tolko...uglavnom bil je dobar za ono vreme (cca. prije 2 godine),al kad sam igral stalno mi je rikaval zbog baterije...to mi je bil najveci problem,al sad sam probal (nisam kupil) igrat na nekom logitech bezicnom misu i sasvim je ok,ima dosta gumba =P jer mi je to bitno,baterije traju i vise nego dovoljno,puni se na postolju...i iako sam zagrizeni gejmer =D gamer nisam primjetil neku preveliku razliku,osjeti se da je malo sporiji tj. kojih tisucinku sekunde =P al uglavnom oni koji tvrde da bezicni misevi i igre nejdu skupa nisu u pravu...
a za tipkovnicu mislim ipak da je zicana bolje,jer sam probal takodjer na nekoj logitech malo igrat cod-a i neznam,neke tipke nije primala,mozda je to do modela al ipak

uglavnom sve je na tebi,ja ti preporucam ipak sa zicama ako ih budes koristil za igre al ako ti je bitno i ak imas previse zica na stolu onda si uzmi bezicni

pozdrav =D

EDIT:
molio bi te da promjenis naziv teme jer naziv "igrice" je uvredljivo

lordVerdranius 27.05.2008. 12:30

Ja sam zagrižen za svoj g7 od logitecha, kupio sam ga odmah kada je izašao u Hrvatskoj, i onda prije mjesec dana mi je crko, i jedan lik ga je prodavao preko oglasnika za 150kn, sa 3 baterije, i ja sam ga kupio i sada sam više nego zadovoljan!!!
A moja preporuka ti je, pošto se više g7 ne proizvodi da uzmeš RX1000 od Logitecha, ima 1000 DPI-a, te je laserski! Odličan miš za malu cijenu! Imam i njega, tako da...
A ako misliš nekaj ozbiljnije uzeti uzmi g9!
G7 je po meni najbolji miš koji je logitech napravio, a da je bežićan, dobro MX revolution, ali on je brutalno skup i tak... Ako uspiješ negdje ju u oglasniku naći uzmi ju, pa makar koštala i 300kn...! Jer takav miš košta oko 600kn, ako ne i više!
Ima podesiv DPI za vrijeme igranja, punjive Li-On baterije i sl.
I šteta kaj ga Logitech više ne proizvodi, jer su napravili G9-tku, i dosadni (meni barem) MX rev.

lordVerdranius 27.05.2008. 12:38

Pogledaj ovo!
http://www.njuskalo.hr/oglas103256
http://www.oglasnik.hr/oglasi/inform...s-8591235.html - je da mislim da će ga već netko zgrabiti za tu cijenu :P
http://www.oglasnik.hr/oglasi/inform...s-8611570.html

Sb_Tom 27.05.2008. 12:54

Citiraj:

Autor rantes (Post 1039711)
na početku sam imal neki bezicni mis za 180 kn,tek tolko...uglavnom bil je dobar za ono vreme (cca. prije 2 godine),al kad sam igral stalno mi je rikaval zbog baterije...to mi je bil najveci problem,al sad sam probal (nisam kupil) igrat na nekom logitech bezicnom misu i sasvim je ok,ima dosta gumba =P jer mi je to bitno,baterije traju i vise nego dovoljno,puni se na postolju...i iako sam zagrizeni gejmer =D gamer nisam primjetil neku preveliku razliku,osjeti se da je malo sporiji tj. kojih tisucinku sekunde =P al uglavnom oni koji tvrde da bezicni misevi i igre nejdu skupa nisu u pravu...
a za tipkovnicu mislim ipak da je zicana bolje,jer sam probal takodjer na nekoj logitech malo igrat cod-a i neznam,neke tipke nije primala,mozda je to do modela al ipak

uglavnom sve je na tebi,ja ti preporucam ipak sa zicama ako ih budes koristil za igre al ako ti je bitno i ak imas previse zica na stolu onda si uzmi bezicni

pozdrav =D

EDIT:
molio bi te da promjenis naziv teme jer naziv "igrice" je uvredljivo

reci kako i promjenit ću odmah :stoopid:

rantes 27.05.2008. 13:35

jesi glup ili se samo pravis glupim...nhf

pa mislim da naziv igrice ide za tetris i takve slicne igrice

a za COD4 i takve slicne mislim da naziv igrice uvredljivo,to nisu igrice to su u najmanju ruku igre

Sb_Tom 27.05.2008. 14:01

Citiraj:

Autor rantes (Post 1039806)
jesi glup ili se samo pravis glupim...nhf

pa mislim da naziv igrice ide za tetris i takve slicne igrice

a za COD4 i takve slicne mislim da naziv igrice uvredljivo,to nisu igrice to su u najmanju ruku igre

oprosti ako to vrijeđa tvoje osjećaje prema imaginarnom svijetu koji je stvoren za zabavu i opuštanje,
kažem reci kako i promjenit ću- novi sam na forumu pa ne znam di mogu promjeniti naslov da udovoljim tvojim željama

thedream 27.05.2008. 14:01

WoW nije ni igra..to je patološka bolest..

Thommy 27.05.2008. 14:19

kolega je imao problema sa bezicnom tipkovnicom kod igranja ... nije mu htjela reagirati ako bi istovremeno pritisnuo tri ili vise tipki (npr trcis trebas drzati shift + w za trcanje i sa tipkom space skaces ... nije mogao skociti :)

Sb_Tom 27.05.2008. 14:47

Citiraj:

Autor Thommy (Post 1039858)
kolega je imao problema sa bezicnom tipkovnicom kod igranja ... nije mu htjela reagirati ako bi istovremeno pritisnuo tri ili vise tipki (npr trcis trebas drzati shift + w za trcanje i sa tipkom space skaces ... nije mogao skociti :)

znači onda bolje da uzmem žičanu tipkovnicu....? samo stvar je da mi treba onda neka sa dugačkom žicom negdje oko 2m ne znam jel postoji takva.......

MIK 27.05.2008. 15:25

Citiraj:

Autor Thommy (Post 1039858)

To se i meni desilo kada sam igrao na kompu od male (miš i tipkovnica neki trust). Stisneš par tipki od jednom i ništa:D
Zato meni nema do žice- Jedini je bed kaj mala pizdi kad vidi žice:roller:

Sb_Tom 27.05.2008. 15:34

Citiraj:

Autor MIK (Post 1039909)
To se i meni desilo kada sam igrao na kompu od male (miš i tipkovnica neki trust). Stisneš par tipki od jednom i ništa:D
Zato meni nema do žice- Jedini je bed kaj mala pizdi kad vidi žice:roller:

jel se može kako produžiti žica od tipkovnice..........???????????

lordVerdranius 27.05.2008. 15:56

Ako uzimaš tipkovnicu za COD4 uzmi svakako Zboard ili G11!!!!
Ja imam Zboard i tipkovnica je zakon! Imaš i novu seriju u Algoritmu, pogledaj si svakako!

MIK 27.05.2008. 15:59

Citiraj:

Autor Sb_Tom (Post 1039918)
jel se može kako produžiti žica od tipkovnice..........???????????

Možeš kupiti produžni link

antrax 27.05.2008. 18:39

naravno ako je usb onda je jos lakse, usb produznih kabela imas na svakom uglu tako reci :)

Mar 27.05.2008. 19:35

Citiraj:

Autor lordVerdranius (Post 1039946)
Ja imam Zboard i tipkovnica je zakon! Imaš i novu seriju u Algoritmu, pogledaj si svakako!

Ajde smanji malo doživljaje :offtopic:

fanATIk 27.05.2008. 21:33

Citiraj:

Autor lordVerdranius (Post 1039946)

Imam mx rev i bežičnu tipkovnicu nekog imena turbo-spero (110kn prije jedno tri i pol godine u hg spotu). Idu tri AA baterije unutra i traju oko godinu dana. I sasvim se normalno igram s njom. I u singlu i u multiju. Što to može G11 u CoD4 što moja ne može???

Mar 27.05.2008. 21:51

Citiraj:

Autor fanATIk (Post 1040206)
Imam mx rev i bežičnu tipkovnicu nekog imena turbo-spero (110kn prije jedno tri i pol godine u hg spotu). Idu tri AA baterije unutra i traju oko godinu dana. I sasvim se normalno igram s njom. I u singlu i u multiju. Što to može G11 u CoD4 što moja ne može???

Svijetli! :care::care:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:49.