![]() |
Monitor se ne pali
dakle ovako.Kupio sam procesor,maticnu plocu,hard disk i memoriju(ddr2) i sve sam dobro pospajao i sad kad upalim komp monitor mi ostaje u standby-u
procesor je;amd Athlon 64 X2 4000+ 2000mhz maticna :mbo asrock,s.am2 AliveNF6G-GLAN hard.HDD seagate-maxtor 250 gb ako netko zna zasto se ne pali monitor neka pomogne... unaprijed zahvaljujem |
Koje je napajanje i grafa u pitanju?Prikljucio si i 4-pinski prikljucak pokraj socketa?
|
napajanje je 300W a graficka je intergrirana nvidia nFORCE430 stime da sam probao stavit drugu graficku
prikljucio sam 4-pinski prikljucak |
memorija? meni se to uvijek dogadjalo zbog memorije.. a ti nisi naveo koja je mema..
|
Citiraj:
|
probaj s drugim keksom za koji znas da je ispravan..znaci posudis od nekoga. moze biti da ti je ovaj u banani..
|
izvadi bateriju BIOs-a i drzi je minutu vani i vrati nazad... ak nije to probaj s memom
|
mozda napajanje preslabo..
|
Kod mene je bio isti problem, mada ja nisam mjenjao komponente, i odnio sam kompjuter na servis ... dolazim za 2 dana i serviser mi kaze da je sve u redu, sve radi, sve 5. Nakon toga je i kod mene radio normalno, nemam pojma zasto mi je monitor nije htio upalit..probaj iskopcat sve kablove ili komp prikljuciti na drugi monitor...
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:07. |