![]() |
Problemi sa agp slotom na abit vp6
Evo nadam se da nisam posljedni primjerak entuzijasta koji jos uvijek koriste stare stvari koje nas jos uvijek donekle sluze...no evo naisao sam problem sa doticnom abit vp6 plocom pa ako ima netko voljan pomoci, dati neke ideje...
problem je sto ploca po uputama ima agp 4x no nikako da dobijem tih 4x... instalirao sam sve moguce verzije chipseta (via; stariji i noviji driveri), instalirao drivere za graficku karticu (probao sa fx5200, ti4200, ati 9600xt, radeon neki stari), u biosu (probao i najnoviji bios, i onaj prethodni) je aktivirana opcija 4x, manual agp driving je na auto, no ja nikako da dobijem u windowsima agp 4x. Jedino sam primjetio da kad aktiviram opciju 'agp fast write' u windowsima se grafika raspadne(nesto kao artefakti) i komp zna zablokirati, no pretpostavljam da je to samo opcija koja ne radi i ne bi trebala imati veze sa agp brzinom. Ima netko ideju, mozda se susreo sa slicnim problemom.. link za plocu: http://www.abit.com.tw/page/en/mothe...SEARCHTEXT=VP6 Hvala na pomoci! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:56. |