![]() |
Vezeno za propuh u kucistu...
Midi tower:
-ulaz: na prednjoj strani - vent iz AT napajanja -ispuh: Enermax napajanje, vent AT nap. , VGA silencer "AT" ventilatori su mi podosta glasni pa ih mislim izbaciti, te zamijeniti necim boljim (koji?). Dal je dovoljno napajanje + silencer za ispuhivanje ili bi trebao i na ispuhu staviti jos jedan? |
Hmm, i da staviš neki novi vent od 30kn bi ti bilo tiše :D
Ovako Sunnoni ako nemaš para, papst ako uzimaš 80/92mm vent, enermax 120mm :beer: |
Znaci bez obzira na ventilatore na napajanju (2) i ovaj na grafickoj da bi trebao staviti jos jedan na ispuh?
Jel treba biti neki "jaci" na upuhivanju? |
hee-hee ova tema mi paše...
1 privitaka
dakle,,dobil sam zanimljiv komaček (920mmvisx600mm širinex600mmdubine!)hmmmormareka koji ...gle čuda služi za pospremanje i hlađenje(brrrrrr..)Hardweraja....
najlepša stvar kaj je nutra ostalo-2x165mm/65w Sunon venta/na 220V.. Isuseeee kak to hladi..ni Jeltzov xp1800+ na 2 gige nejde prek 32Celzika!!:rolleyes: :D :D :D :D dakle,mislim da sam miran za par sljedecih ljeta!!! evo i neka sljika... |
ja mislim da ti je to bedasto. Svakako bi valjalo napraviti mali test kod mene.
Di si to fkral? Vrag te ...! |
Citiraj:
mislim da sam sad pred zidom!!!fali mi još samo BX matičnjača za router i umrežujem4 kompa ala carte by DR RAK!!!! pa da vidimo di pes p...u nosi!!! i bez sharinga interneta!!!!hihi btw,ste čuli:Seve kod vlčasnog na ispovjedi:Oče, griješila sam! Vlč: Znam!gledao sam! |
Citiraj:
|
Nego koliko taj papst zaista dobro hladi posebno mislim na ovaj model
Cooler for case PAPST, 80 mm, 12 dB, N/2GLE ako ima vecu watazu znaci bolje hladi ajmo usporedbe radi obican kuler i taj papst razlike itd |
Ok posto NEMOGU editati svoj post evo jos jedan post po nekoj logici ovaj
Cooler for case PAPST, 80 mm, 19 dB, N/2GML bi trebao bolje hladiti od gornjega ili se varam? |
meni ovaj papst iz siga dobre hladi i na 2000RPM se manje čuje neg vent iz enerovog napajanja (isto 92mm) kad ga stavim na najmanje(1800RPM mislim)....po meni papst je jako kvalitetno riješio ležajeve,ali nije neš posebno močan...
|
Ovako, ovaj 12dBa ti uopće nije potreban, ne čuješ ga uopće, ali ono. ne čuješ, ali i ima mali protok zraka. Ovaj 19dBa ti je isto nečujan, ali ima malo veći protok zraka.
Inače Papstovi su više za tišinu nego neku turbinu, za takve stvari se stavi Thermalgive vent :D |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:34. |