![]() |
GeForce Ti 4200
Oj ljudi, ja sam pomalo newbie sto se tice OCa, a imam grafičku za koju se kaže da se jako lijepo (i bezbolno kloka) stoga vas molim za savjet s kojim programcicem to uciniti (kamo ga downloadati), na kojoj se frekvenciji pretpostavlja ce raditi ok, i s kojim driverima radi najbolje
Hvala unaprijed |
sad si i tu.. :)
powerstrip , ili driveri original od MSIa (ti imas MSI karticu, zar ne ;) ) probaj dici memoriju i proc za 10%, a sve nakon toga idi po megarc-dva ;) |
Za program najbolje da skineš powerstrip, a ako imaš grafičku od MSI-a slobodno stavi na 310/610 na toliko je trenutno meni.
Moglo bi i više ali uz bolje hlađenje, ja sam ju bio stavio na 330/630 i radilo je ali, se pregrijavala pa je slika bila puna artefakata. |
Ima li tko od vas od leadteka i na koliko je drzi ja sam svoju digo na 290 560 ali budem je jos dizo cim vidim kako radi na ovoj frekvi
|
Citiraj:
Meni ide do 294/600, sve iznad toga, baš nije dobro, 3dmark se ruši, i igre se blokiraju... ali nema artefakta.. :) zadovoljan sam, ali ŽELIM Ati karticu... zbog TV-outa. oće se tko mijenjati? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:04. |