![]() |
d-link g684t ili zyxel p660hw-d3
Imam priliku dobiti bilo koji od ova dva modema/routera pa vas molim za preporuku koji je bolji i stabilniji. Zahvaljujem unaprijed!
|
Tu su negdje. Uzmi d-link.
|
Ja imam D-link i meni prva liga mada i ekipa koja je radila na zyxel -u kaze da je ok.
Zapravo kada malo razmislim ja nikako nisam mogao NAT nastimati da radi na d-link-u dok ga nisam flashao... Cijelo se vrijeme zamrzavao kada bi stisnuo save na natu. Nakon flasha super radi. |
zyxel:goood:
|
Zyxel obavezno...
|
A po čem je Zyxel bolji izbor? Ja sad također uzimam jedan od ta dva i opredijelio sam se za D-Link. Imat ću spojena 4 kompa, od kojih jedan za torrente 24/7 a ostala 3 samo za povremeno surfanje.
Jel ima nešto na kaj posebno trebam obratit pažnju ili....? |
Zyxel nema shitty reconnect...
Zemi Zejiksel. |
imam Zyxia i zadovoljan sam, moja preporuka...
|
Zyxel!!!
Pogotovo AKO koristiš WLAN i MAXTV. Nemoj niti razmišljat!! |
ok, vidim da većina preporuča zyxel...ali...koje su konkretne prednosti zyxela nad dlinkom?
kaj znači da zyxel nema reconnect? ovak i onak t-com svakodnevno napravi reconnect zbog promjene ip adrese... |
:lol2:, nadglasali me. Uzmi onda zyxel. Ja sam ga imao kratko, no radio je bez i jednog problema.
|
a ja imam d-linka i prezadovoljan sam s njim... u cemu je zyxel u tako velikoj prednosti pred d-linkom?
|
Veza je puno stabilnija, manje se blesira, a i sam po sebi mi nekako ozbiljnije izgleda od D-Linka.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:55. |