![]() |
usb format nece
idem formatirati usb stick kojega sam naso u ladici i stisnem na format i nakon 5sec mi izbaci da je write-protected
kako to mogu rijesiti ? |
Baš si se ubia davajuči potreban info. Koji proizvođač - model?. Neki su imali mali switch a neki posebni software sa funkcijom write on - off. Potraži na stranicama xxx proizvođača.
|
kad bi znao koji je proizvodac
nema nikakav swich to sam gledo stick nema plasticno kuciste bilo je prozirno nije nis pisalo na njmu skinuo ga i pise hynix kdr hy27uh084g2m tcb 516a |
:google:kaže hy27uh084g2m = Hynix Semiconductor (HY27xHxx4G2M Series) 4G-Bit NAND Flash Memory
Da probaš sa onim pprogramčićima za detekciju hardware - a (vidi Sticky u Mrežama) otkrit Ven (Vendor) iz Plug&Play - a? |
da to sam i ja vidio izbaciva 4 gige
i na njihovoj stranici nema nista katastrofa aj mi ddaj link ne mogu to naci |
http://www.google.hr/search?q=hy27uh...utf-8&oe=utf-8
http://www.datasheet4u.com/share_sea...d=HY27UH084G2M Hynix je proizvođač memorije, a tko je sastavio i izbacio na tržište bogca pitaj, zato sam ti poviše napisao da otkriješ Vendor code. |
a kako cu otkriti taj vender code
hynix znam da je proizvodac |
|
ne kuzim kako ce mi ovo pomoc oko formatiranja
|
Otkrit ćeš proizvođača koji je Stick izbacio na tržište a s tom informacijom vidi jel ima kakav software support. Nebi bilo loše stick probat i na drugom kompu.
|
probo sam na par kompova i isti vrag
znaci da trazim ko je izbacio na trziste stick i onda software aj idem probati |
Napominjem, samo neki modeli stickova imaju taj feature zaključavanja.
|
stick je radio prije na apelovom kompu bez problema koliko se sjecam i sad idem na moj i nece jeli moze to imati neke veze ?
nis ja iz onoga nemogu nac ma u smece bi mogo mislim da je to najjednostanije |
Probaj formatirat sa HP USB Format Tool-om, nekad pomaže.
|
skinuo i probo ali isto
write protected |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:55. |