![]() |
Pomoc oko izgubljene particije
E ovako,s partition magicom sam prebacivo par gb sa d: particije na c: particiju zbog nedostatka,i naravno u pola posla kompjuter je zablokirao i d particija je nestala. Postoji neki nacin da vratim particiju i sve sto je bilo na njoj?
|
acronis disk director moze traziti i u vecini slucajeva vratiti izbrisane particije, vjerujem i vecina drugih partition alata. vjerovatno i partition magic ako se koristi s boot CDa
|
Rijesio sam problem sa Active Partition Recovery,vracena particija i sve sto je bilo na njoj :) Ali sad imam jos jedno pitanje pa da odma dodam ovdje jer ima veze s tom particijom.
Trebao bi prebaciti par slobodnih gb sa d: na c:,prije sam to bez problema radio sa partition magicom,ali sad s novim diskom i vistom mi neradi PM pa me zanima jel ima koji takav program koji radi u visti ili kako bi to mogao rijesit? |
Imaš u Visti Disk Management pa probaj njime.
|
Probo sam ali mogu samo smanjit d: i napravit od tog novu particiju,neda prebacit na c: zato sto je ovaj primari drive a ovaj logical.
|
Onda uzmi neku bootabilnu verziju programa, recimo Acronis Disk Director i slično. Imaš sve na Hiren's Boot CD-u. Obavezno prije svega napravi backup, za svaki slučaj.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:11. |