PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Hardverski problemi (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=41)
-   -   Problem no#2 ( pocela sezona problema u mojem kompu ) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=10395)

IceFisherman 22.05.2004. 22:57

Problem no#2 ( pocela sezona problema u mojem kompu )

1 privitaka
oču na jedan forum ali ga nemrem otvoriti zbog ovoga kaj vidite dolje u attachu , nemrem se ni registrirati
prbal sam i sa IE i sa operom
kak da fiksam to ?

BrunoZG 22.05.2004. 23:06

fish, da nemas problema ne bi valjalo:-))

A jesi pomislio da im je forum mozda down?

Meni to tak izgleda

IceFisherman 22.05.2004. 23:14

neznam , nadam se da nije , jer kak si bum ja ondi popravil bicikl :mad:

Bipe 23.05.2004. 18:39

a kaj ti je s biciklom???
mozda neko na ovom forumu zna rijesenje ;)

IceFisherman 23.05.2004. 19:35

sumnjam , ali evo ...

evo dolje slikica , a i da malo probam objasniti
1. volan - izgleda da je nastalo mesta između rame i volana , tj u onoj cevi kroz koju volan ide , i sad mi volan kleca napred natrag.
celoga sam ga rastavil ali nisam videl da je nekaj spotrgano
2. pedale , isto tak je nastalo mesta nutra u rami kroz onu cev kroz koju ideju pedale i one isto sad klecaju ljevo desno dok vozim , a kaj je najbolje uopče ih nemrem odšarafiti

Bicikl , sticle MTB nekakav sreberni sa 21 brzinom bla bla bla itd koštal cca 2500kn

Ti problemi su nastali kad sam išel s ribičije s trakoščana , i ljepo sam se spuštal dolje ( ak je ko bil tam onda zna da ima jen dio sa zavojima kaj ima dost veliki nagib) i pukla sajla dok sam se spuštal , i prije nego sam se snašel i del nogu odostraga na gumu več sam se našel h šumi ............ meni nije bilo nič , čak ni priboru , ali je bic odletel v drevo i sad mu je to kaj mu je

IceFisherman 23.05.2004. 19:38

1 privitaka
eh da , sljikica

rendula 23.05.2004. 19:43

Ice šljikica je zakon:D

IceFisherman 23.05.2004. 19:50

Citiraj:

Originally posted by rendula
Ice šljikica je zakon:D
eh , hvala , mora da sam ja nekakav pikasov rodi ili tak nekaj :rolleyes: :p

Bipe 23.05.2004. 21:00

ak ti se i volan i vilica klimaju napred nazad, onda trebas pritegnut one 2 matice koje su ti izmedu volana i rame, prvo zategnes doljnju, zatim gornju i onda uzmes 2 kljuca, jedan stavis na gornju maticu, drugi na donju i onda doljnju pocnes otpustat, a gornju zatezat (sistem matice i kontra matice)

za pedale ti nisam ziher, to mi se nikad ni dogodilo, anyway, dodi na meeting u zg sa bajkom pa ti mozda sredim tam nes :D.

btw. kad izbacujes srotsonic iz systema?
pa da napravimo jedno "masovno" (sa cak 2 ploce) ubijanje matsonic-a

IceFisherman 23.05.2004. 21:25

probal bum to sutra kaj veliš

a kaj se tiče matšrotika , bil sam nedavno kod svojeg prodavača tuj v krapini , a on nabavlja robu iz esys-a , pak sam si malo gledal
Citiraj:

Chaintech-9CJS ZENITH Intel 875P + ICH5R, FSB800, Dual-Channel DDR400, AGP8x, 7.1 ch. audio, CMR, Dual LAN, Gigabit LAN, SATA, RAID, 3xFirewire, HT, 6in1 card reader, CPU temp. display, Infrared, Remote
Sutra bum pak svoje obasul sa " kad bum dobil matičnu , kad bum dobil matičnu " bar 100 put , tak da bi trebali do kraja tjedna popustiti , a onda mi je još k tome 31. rođendan pak bi mogel nekaj zmuljati
samo kaj či to dobim ona bum ih teže nagoviril da mi daju određenu količinu love ( čitaj barem 5000) za obnovu ribolovnog pribora , a onda mi trebaju još i autoškolu platiti , i auto kupiti ( več sam si i njega odabral ( Renault Megane II Berline Luxe Privilege 2.0 16V - cca 130 000)
tak da je ovo za moje ova godina vrlo financijski teška :D ( mislim kaj se smijem , to opče nije smešno :rolleyes: , opet mi celu godinu neju dali za prazne cd-e:mad: )

eh , da a di je još onda i napajanje novo ( zde imam nekakvo JNC od 300W ,) pa onda i novu grafulju , jer sumnjam da bu ova štela delati ( kad je na agp 4 onda je na 1.5 a kad je na default 2x onda je na 3v a matična podržava samo 1.5 tak da neznam kaj bu , nadam se da bu ona to sama prebacila automatski an 4x i 1.5)
a s procom , hardovima i memorijom sam za sad čisto zadovoljan :)

Bipe 23.05.2004. 21:44

fakat si skroman, nema sta....
meni su moji skinuli financiranje kompa tak da se za to moram sam pobrinut :D

BladeRunner 23.05.2004. 21:49

Ček malo....31 godinu??!!!Ti to ozbiljno??!!

IceFisherman 23.05.2004. 21:55

Citiraj:

Originally posted by BladeRunner
Ček malo....31 godinu??!!!Ti to ozbiljno??!!
muhahahahahahhahahhahah , da , da imam 31 godinu i još uvek mi starci kupujeju stvari :D

to je datum , a ne godine :beer:

vga killer 23.05.2004. 22:50

Jadan Ice. Dobro si još prošao s bicom, ja sam opal prije dva tjedna i polomil se ko pizda.

Daj se riješi matšroniksa (šteta tipkovnice kaj mora pisat to ime) da prisustvujem demoliranju. :D

btw - šljikica je mrek. Za par godina će doć ko Pikasove. :rolleyes:

btw2 - blade, previše :beer:

RAK 24.05.2004. 00:55

Citiraj:

Originally posted by Bipe
ak ti se i volan i vilica klimaju napred nazad, onda trebas pritegnut one 2 matice koje su ti izmedu volana i rame, prvo zategnes doljnju, zatim gornju i onda uzmes 2 kljuca, jedan stavis na gornju maticu, drugi na donju i onda doljnju pocnes otpustat, a gornju zatezat (sistem matice i kontra matice)

za pedale ti nisam ziher, to mi se nikad ni dogodilo, anyway, dodi na meeting u zg sa bajkom pa ti mozda sredim tam nes :D.

btw. kad izbacujes srotsonic iz systema?
pa da napravimo jedno "masovno" (sa cak 2 ploce) ubijanje matsonic-a

Ista je stvar i sa pedalama. Problem je da i na jednom i drugom mjestu imaš kontra matice koje treba zategnuti taman tolko da ne zapinje i ne bude lufta. To se zove umjetnost i kod mene se to popravlja odlaskom ko Fumića.

Više nemam toliko alata koji to popravlja ali su ti potrebni ključevi 24, 34, mast, ulje, puno vremena i vješte ruke. Ili 100kn koje odneseš Fumiću.

Naravno da sam ima iste probleme kod svojih dosadašnjih krševa.

Rivi 24.05.2004. 08:28

E moj Ice, nemam ja ništa protiv tvog ustrajanja da pišeš tim dijalektom s Mozambika, al' da bi ti pomogao, morao bi te razumjeti, a to mi baš ne ide. Sva sreća ima ih šta su to uspjeli dešifrirat.

Btw, slika je zakon. Treba' si se potpisat. :p

vga killer 24.05.2004. 09:59

Citiraj:

Originally posted by Rivi
E moj Ice, nemam ja ništa protiv tvog ustrajanja da pišeš tim dijalektom s Mozambika
Hej, lakše malo. :D

Taj jezik je bolje šifriran nego kaj su njemci šifrirali u 2. svj. ratu. :rolleyes:

Bipe 24.05.2004. 12:34

Citiraj:

Originally posted by RAK
Ista je stvar i sa pedalama. Problem je da i na jednom i drugom mjestu imaš kontra matice koje treba zategnuti taman tolko da ne zapinje i ne bude lufta. To se zove umjetnost i kod mene se to popravlja odlaskom ko Fumića.

Više nemam toliko alata koji to popravlja ali su ti potrebni ključevi 24, 34, mast, ulje, puno vremena i vješte ruke. Ili 100kn koje odneseš Fumiću.

Naravno da sam ima iste probleme kod svojih dosadašnjih krševa.

meni su moju pilu popalili prije... tocno 4 god i 6 dana :fuming: :grrr: : Drone : : axeman : : suicide : sniper :

IceFisherman 24.05.2004. 15:42

Citiraj:

Originally posted by Rivi
E moj Ice, nemam ja ništa protiv tvog ustrajanja da pišeš tim dijalektom s Mozambika, al' da bi ti pomogao, morao bi te razumjeti, a to mi baš ne ide. Sva sreća ima ih šta su to uspjeli dešifrirat.

Je , mi zagorci smo si navek bili dobri s Hrvatima :D

A kaj se tiče pisanja , boum drugi pout probal male bolj po štokavskem pisatiii.
btw. malo naprezanja mozga nikome ne šteti :D

a bicikel bum odnesel k nekakvom serviseru več , jer mi se stavrno neda celoga štelat , čak su mi se i brzine se zmrdale i več neče šaltati praf

a kaj se tiče slike , evo vam ju s potisom i slikom
curke , navalite - gledajte moj opaki bike :D

IceFisherman 24.05.2004. 15:50

1 privitaka
opoet pozabil sliku
evo je zde atačiranu

tor 24.05.2004. 18:04

Citiraj:

Originally posted by Bipe
meni su moju pilu popalili prije... tocno 4 god i 6 dana :fuming: :grrr: : Drone : : axeman : : suicide : sniper :
Potpuno te razumijem. Ja svoga nosim svaki dan gore u stan, ne jebem živu silu više...Strah me ostaviti bilo gdje. Previše sam se naznojio za njega da mi ga neko popali.

vga killer 24.05.2004. 19:52

Sljikica ti je bolesna. :rolleyes: :D :clap:

celduce 24.05.2004. 21:20

Ma lol ja ocekujem neku sliku bicikla koji je malo slupan kad ono neka crtarija u paintu,nemogu vjerovat barem sam se dobro nasmijao:beer:

IceFisherman 24.05.2004. 21:51

Citiraj:

Originally posted by celduce
Ma lol ja ocekujem neku sliku bicikla koji je malo slupan kad ono neka crtarija u paintu,nemogu vjerovat barem sam se dobro nasmijao:beer:
hehehe :D , ma nije on slupan , tj , nič se na njemu ne pozna kad ga ovak gledaš , tek kad se voziš e onda skužiš da je nastrada , a najbolje je kad se vozim onda idem gore dolje gore dolje gore dolje , jer mi je zadnji kotač malo zviti , ovak oku neprimjetno , ali kad se voziš :rolleyes: ko da konja jašeš

btw. ljudi kaj bi mislite o ovim bickilima s tim svim amortizerima i sličnim dodatkima ?
ovaj moj je bez amortizerov , i kad sam probal od frenda kaj ima toa čuda za bicikl nekak mi se baš nije dopalo , nekak mi se čini ko da lakše ubrzam na ovom svojem bez amortizera nego na ovom s amortizerima

inače , dobro napumpane gume su kaj se mene tiče čisto dosta tak da mi amortizeri netrebaju , jer či bum doletel h nekakvu rupu brzinom od 50 na vuru ili več kad idem niz breg , onda sumnjam da bi mi i amortizer pomogel :D

Bart 24.05.2004. 22:06

Čuj , ak ti biciklina zgleda kak taj na sljikici onda se nebuš više vozil na njem. Pozdraf iz Slavonije.:beer:

BSA<AK-47> 24.05.2004. 22:09

kolko sam ja skužil iz ove tvoje priče,barem ono kaj sam uspel skužit,tebi je celi bicikl u kurcu...a da kupiš novi? imaš u pevecu za 500-600 kuna sa prednjom i zadnjom suspenzijom (amortizeri)...služe svrsi a i u boljem su stanju od tvog bicikla trenutno....:D
si razmislil da ideš pješke?:D

BTW : jao mora da si stvarno nadaren...ljepšu sliku bicikla nisam videl...a tek ona riba koju si upecal:D
šta bi tek bilo da si primil olovku u ruke il nedaj bože kist?:D
ma pikaso je goli kurac naspram tebe...
a da prestaneš pecat i da se baciš u slikanje i crtanje ?tu je lova...barem bi imal za poštenu matičnu:D

IceFisherman 24.05.2004. 22:21

Citiraj:

Originally posted by BSA
kolko sam ja skužil iz ove tvoje priče,barem ono kaj sam uspel skužit,tebi je celi bicikl u kurcu...a da kupiš novi? imaš u pevecu za 500-600 kuna sa prednjom i zadnjom suspenzijom (amortizeri)...služe svrsi a i u boljem su stanju od tvog bicikla trenutno....:D
si razmislil da ideš pješke?:D

BTW : jao mora da si stvarno nadaren...ljepšu sliku bicikla nisam videl...a tek ona riba koju si upecal:D
šta bi tek bilo da si primil olovku u ruke il nedaj bože kist?:D

Hm , mislim da taj nebi bil celi ni dva dana , valjda bi ga moral vrnuti na reklamaciju . Ovoga bum odpeljal nekav servis i gotovo , kaj buju popravili buju popravili.A i u v pevcu su svi nekakvi glomazni. Sigurno su delani ngdi h kini. To je najbolje kad piše da je recimo američki a onda vidiš na svakom djelu made in tajvan :p Isto kak i onaj Limex kaj su naši delai ( Limes = lim :D ) , taj pri meni nije trajal ni tjedan dana več je bil gotov :D
Peške nemrem iti , iapk je to predaleko , a još nosim dve torbe , onu jednu veliku ribičku sa štapima prek leđa i jednu veliku sa stolcom i priborom prek volana.

Bicikl = najbolje prevozno sredstvo ikad napravljeno kaj se mene tiče , netreba gorivo , nek se samo naješ doma i to je to ide kam god očeš i trebaš:rolleyes: :beer:

@sljikica ko sljikica , malo mi je miš v qurcu , treba čiščenje , pa nemrem baš ljepo crtati , ali mislim da mi je baš ljepo ispalo :D :rolleyes:

Bipe 24.05.2004. 23:40

meni je bil na 6-om katu vezan s bmx-om, maznuli su ga usred bijelog dana izmedu 10 i 1

kaj se amortizera & ubrzanja tice, ima bike-ova kaj imaju cist solidno ubrzanje, ali kostaju, jer vilica sa amortizerom je teza od obicne, a ekipa si obicno kupuje sa prednjim i zadnjim, a to je teeeeeesko (osim ak za njega nedaju min 4,5 soma kn)

ja si stalno razmisljam o kupnji novog, ali dat za nes 4 i vise soma kn nema smisla kad opet moze nestat jednog dana

tihomir 25.05.2004. 21:13

Citiraj:

Originally posted by IceFisherman
auto kupiti ( več sam si i njega odabral ( Renault Megane II Berline Luxe Privilege 2.0 16V - cca 130 000)
Nisi ti normalan ako ti se to sviđa, cccc.
Složi si novu Astru konfiguratorom na http://www.opel.de

Preporučam Sport izvedbu sa 2.0 Turbo Ecotec motorom sa 6-stupanjskim mjenjačem.
I to obojano safirno crnim lakom te kožnim crnim sjedalima kao desert.

mhmmhm

Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:16.