![]() |
Veliki problem
dakle evo u čemu je stvar imam proc 2500+ otključan 12. tjedan al mu nemogu ručno mijenjat množitelj kako kod postavio u Bios-u on boota na 11* il danas slučajno još nisam skužio kako na 10.5* e sad aj recite sve prijedloge što imate u čemu bi mogao bit problem...odmah da riješimo neke dileme ploča naravno podržava bartončeka ..najnoviji bios je stavljen.
|
Znači 100% si siguran da je otključan?
Probaj resetirati bios pa onda vidi...Ne može on malo da malo ne. |
Citiraj:
AXDA2500DKV40 AQXDA 0312MPM 41M5017L30096 evo i slike gdje pokazuje 10.5.....još za napomenu imao sam i durona i njemu sam normalno mijenjao množitelj. bios sam resetirao i ništa. e da nisam ga namjestio na 10.5 kako cpu-z piše nego je bio na auto i boota ga je na 10.5 zašto neznam al ja ga ručno nemogu promijenit. |
tebi je voltaža na 1.3 V ?????????
|
Citiraj:
|
znan pa to je ludnica a meni je najmanja 1.6V
|
Ne znam zakaj, al mi se čini da si dobio proc koji bi bez problema mogao bit mobilac.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
1.28V s tim da na 1.3V potegne nekih 1.92Ghz |
Ma ti si izgleda slucajno dobio primjerak koji je trebao otic u NASA-u na testiranje. :D.....
|
Citiraj:
inače ovog sam ja izabrao među 10-15 bartona kojih je bilo ispred mene nisam se mogao odlučit al izgleda da nisam fulao..:D |
...
lol CPUZ je nesto zabrijo...
pa nemre biti 2400MHZ i 1.6V!!!(Obican barton) |
Re: ...
Citiraj:
|
Freek i vrti ti Prime i UT s tak niskim voltažama? Možda je zbilja taj primjerak trebao u NASA-u:D
Su ti odgovorili iz DFI-a zbog problema s množiteljem? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
da, al ja još uvijek ne mogu mijenjat množitelj:fuming: :fuming:
|
Re: Re: ...
Citiraj:
ocito sam si malo :beer: |
ma sve uredu nego poludit ću ovi s DFI-a još mi nisu odgovorili izgleda da ću se načekat na odgovor.
|
Ajd bumo u srijedu skočili do Nobilisa pa ćemo pitat Iliju. Može?
Najbolje bi bilo da probaš proc na nekoj drugoj matičnoj. |
Citiraj:
a izgleda da bih trebao ga isprobat gledam po netu najniže što je desktop radio je bilo 1.4-1.45V to su kao top serije a ova moja krntija radi na 1.296V. |
ka ono krntija da e meni jednoga takvoga .....:( ne ovo sra*e od zaključanoga
|
i moj je zaključan na svoj način kako mu dođe.
|
Sve ovisi na koju se nogu proc digne iz kreveta ujutro. Ak ne lijevu, onda je zaključan, a ak ne desnu, onda je otključan. :D
|
a je li ga moguće otključati
|
Citiraj:
|
nebi mi to smetalo
|
al irititira..a bar radi na 1.28V,probat ću sutra posudio sam 400W Maxpower nije baš nešto al bolje nego ovo moje...možda bude radio i na 1.25V
|
Eee ekipo...vratio sam se sa baleta......pun sam.....neću reći čega.....
@freek Ako je isto i na drugoj maičnoj, probaj spajati pinove pa ga pretvori u MP ili sl. |
Pa još moramo probat na drugoj matičnoj.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:03. |