![]() |
bsplayer restart
Mijenjao sam brzinu pustanja-povecaj za 10%,onda na 1 pa opet na 10 pa na 1/2 i onda restart-sam od sebe ili mi izbaci neki error. Je li to problem u bsplayeru (bsplayer100.807) ili nesto drugo?
|
Vjerovatno je u njemu. Probaj neki drugi program pa vidi jel se isto dogadja i onda sam zakljuci :beer:
|
sta ti hoce costa rec
je da izbrises BS i stavis mv2 :D (sta ces BS ima malo bugova ali to je za zanemarit.... kad ima lijepe skinove...) p.s. jeli ti to radi samo na jednom filmu ili na svima? |
Na svim filmovima. Probaj i ti mijenjat brzinu pustanja uzastopce pa javi ako se i tebi to dogodi.
|
isprobao sve radi super...
na 10% brzine i na 400% probao sam divx i xvid... promjeni si codece... |
Ima li tko neku ideju kaj bi moglo biti prije nek formatiram disk i sve ponovo instaliram? Probal sam reinstalirati i codece i bsplayer i nista-ista stvar. Evo onaj error o kojem sam govoril.
|
Temperatura ili neki dio hardwarea
|
Temp. proc ne prelazi 44 ni nakon dugo mucenja-krece se uglavnom od 38 do 42.
|
bit ce neki driveri u pitanju tako da mozda i nije do BS-a...
da li ti koji put napise neki file ispred onog 00000D1 ? |
Mislim da ne. Samo ono sto sam napisao. Instalirao sam nove drivere za graficku, a ne znam da li je to problem jer to s BS-om nisam isprobavao sa starima.
|
a jesi probao sa starijom verzijom bs?
|
Nakon sto ovo napisem formatiram disk pa cu probat sa starijom verzijom nakon toga.
|
I did it!!! Alone!
Dakle! Situacija u državi je vrlo napeta. :fuming: Unutarnji i vanjski neprijatelj potpomognut belosvetskom reakcijom ne spava. :grrr: Stoga sam uradio slijedeæe: SRUŠIO SAM WINDOWZE! :D I did it!!! Alone!!! :beer:
Sada Sve radi ko' vurica. Barem dok opet ne zaribam situaciju! :confused: Trenutno se bavim skidanjem zakrpa. To bi bilo sve od mene. Ode malo ja gledati kaj se dogaða na placu!!! P.S. vratio sam se na BS 100.805 That's all folks!:burn: |
:clap: :beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:38. |