![]() |
Novi Omega driveri 2.5.44 (Cat 4.5 based)
Sa malim zakašnjenjem evo i njega:)
A kaže dotični sljedeće: Here they are folks, a little late because of the MANY changes that have been made to this release, but worth the wait. What's New? (2k/XP 2.5.44) * Based on the Catalyst 4.5 drivers. * Updated the Omega version of RadLinker (1008), now the Profiler include options to enable TAA modes and to establish the desired TAA Threshold for D3D apps. * Added and removed a LOT of tweaks, ATI changed some internal settings and some old tweaks won't work anymore from now on. * Fixed support for Mobility 9700. * Fixed the "Hibernation not working" problem in laptops. * Added support for the Following laptop wide screen resolutions: 800x480, 960x600, 1024x600, 1024x480, 1280x600, 1280x768, 1280x800, 1680x1050, 1920x1200 * Re-enabled a desktop wide resolution: 1280x768 * Added an EXCLUSIVE new Omega utility which adds the ability to SWAP between the soft-mod and the normal driver without the need to re-install the whole drivers. (Thanks to the Author, Who wants to remain Anonymous) * Removed Artifact Tester 5 from the package. (Sorry Alberto) * Included the latest version of ATITool. (Thanks W1zzard) * Since the package has grown in size I will be distributing the installer in compressed CAB format to save some bandwidth, it must be decompressed using one of these tools (latest version): WinAce, WinRAR or WinZip. Then run the extracted file to start installation of the drivers. That's all I can remember so far since many other things changed. Skidanje: http://www.omegacorner.com/index_ati.html |
..pitanje laika...
cemu su ti omega driveri? to su posebno optimizirani driveri, ali za sta? :o |
Više opcija, optimizacija u igrama, širi raspon rezolucija, u driverima su uključeni alati za overclock, Multires i Radlinker sa kojim radiš profile za svaku igru ili aplikaciju po želji:reza, AA i ANISO, clock GPU-a i memorije...itd..
Ja osobno koristim Omegu jer imam u pravilu manje problema sa igrama, i uvjek ispravi hrpu stvari iz "službenih" drivera. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Kaj se tiče igara-meni idu bolje nego sa službenim, i neki problemi koje službeni imaju-kod Omege su rješeni. Ako su sporiji-reinstaliraj drivere. Eventualno lupit friški AGP driver nakon instalacije drivera za grafu. Evo-ovi novi driveri znaju delat probleme u igrama, reinstalom stvari dođu na mjesto. Najbolje je uzeti driver cleaner, sve očistiti, drivere od ploče, DX, drivere od grafe i mirna bosna... A možda te napajanje jebe...:D :D :D |
Citiraj:
|
ja već dugo koristim omegu i do sada nikada nikakvih problema.Zato i dalje omega a bod više ili manje u testu nemojte se sekirati.
|
Ja uvijek zaboravim da prvo trebam sve sto se tice ATI-a ukloniti sa HDD-a, pa tek onda nove drivere stavljati :D ... iako tamo pise da samo instaliram nove omege preko starih...meni uvijek uspori komp kao da imam 300Mhz!!!
Al nema veze. Idem sad skidat drivere. |
Ma Omega je omega. :clap:
|
Citiraj:
..ma koliko se sjecam tada si ti driveri bili specijalizirani za gamere vezane uz neke igre kojese igraju na netu ili na nekim natjecanjima (mozda se varam) probat cu ih pa da vidimo :o |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
bas je lijepo sta dobijamo ovako cesto nove drivere... :D
|
Citiraj:
ja se u biti ni ne sjecam kad sam vidio zadnji put neku razliku medju njima , osim brojke i slova :D |
da... u biti oni samo povecaju velicinu file dodajuci nule i promjene ime za 0.1 :D
|
Pići samo pići moja OMEGO :beer:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:36. |