![]() |
Je ste li čuli za....
E ovako iman rame pc 3200 400mhz 256 mb ddr
nisan zna koji su mislija san da su no name ali ipak imaju ime a to je HYNIX.....JE ste li čuli za tu memoriju ako jeste šta mislite o njoj |
Znam da je Hynix odličan za grafičke kartice, a kakav je u DDR svijetu, ne znam
|
pa naravno. hynix je legenda, a ima i nekih malo lošijih serija.
ALI. mislim da mi je Ozren prije par mjeseci rekao da su upravo ovi tvoji čipovi genijalni i da nema boljih i da su baš zato corsairove memorije toliko dobre. i da se više ne proizvode. nisam siguran, ali mislim da je to bilo baš o tim čipovima. sorry ako sam u krivu. a i ako nije, hynix je svejedno super memorija |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
hynix ti je pravi brand name proizvodac...
memorije su stvarno dobre |
kakve su za klokanje
|
neznam za tvoje al gledaj šta radi moj Samsung pc2700(333Mhz) radi na 440Mhz a ja mislio da će me memorija kočit:rolleyes:
|
ocito su chipovi dobri, al kako ih sam hynix stavlja na plocu i iskoristava njihovu kvalitetu, to je drugo pitanje;)
ipak ima razloga zasto je hynix jeftiniji od corsaira, a nije samo u imenu :D nego, isprobaj ti to kolko ide i kolko je dobro maky, pa javi ... |
kako ću isprobat kada mi je barton zaključan!:fuming: :grrr: :rambo:
freek tebi je barton otključan ili zaključan??????? |
Citiraj:
|
Freeku je Barton zaključan.
|
Citiraj:
|
da van iskreno kažen nisan majstor za klokanje , (da mi je nekoga znati od vas:( )
|
maky imaš u BIOS-u FSB/DRAM ratio, to namijestiš na recimo 5/6 i ispisati će ti na koliko bi ti radio RAM sa trenutnim FSB-om. Ak je previše, malo spustiš FSB i spustiti će ti se i frekva RAM-a.
|
ajde probati ču
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:05. |