![]() |
ATi 3850 X2
Ovo će biti zanimiljiva kartuša, ako cijena bude dobra, a kakav ATi u zadnje vrijeme i to će biti i više nego ok :)
http://www.electronista.com/articles....3850.x2.leak/ http://www.bug.hr/vijesti/index.asp?id=86320 |
ako cijene bude ovakva od 300,380 dolara,i bude imala slične performanse kao i 3870x2 ovo će bit isplatljiva kartica.
|
Maybe my next card ! :D CFX Sa 3850x2 i 3850 ....... juuuuu
|
vidi vraga :D i to izmislili...bogami ovi iz ATi negube vrijeme nimalo....sa vidim onu 3870x3 sad ova grafa....sva čast :D a doita oko cijena bude 1500-1800Kn...kao što je netko gore napsiao..moja sljedećea kartica :D
|
ATi će u potpunosti upotpuniti svoj segment prodaje, možda čak i sa previše proizvoda :D
Bolje za nas ;) |
Stvarno ima svega jos da dode oko 1800kn u 2mj prodaje:zdero:
Ma stvarno ATI pokriva sve segmente jos sam fali low end hd3850 1/2:D |
Citiraj:
|
ma od kad znam za sebe na ATi sam...sjećam se da sam samo jednom u životu kupio 7800GT grafu kad je izašla..imao je 2 dana i onda prodao i otišao si kupiti ATi :D
stvarno ATi ima najbolje riješeno uloženo/dobiveno |
Još kad se je kasnije Razer dohvati na neki HC OC, valjda bu Corsair VX450W bil dosta ovaj put :D
|
Citiraj:
|
nije li to dostupno samo u kini? malo sam se vec pogubio s tim njihovim modelima, neki postoje samo na papiru, neki samo u aziji, neki se tek trebaju pojaviti tko zna gdje.....
a taman kad je covjek pomislio da ce pojednostaviti sve nakon sto su zaboravili na pro/xt budalastine :) |
pa sada imas oznaku i onda samo jos X(nesto) kao oznaku broja gpu-a :D
full jednostavno,a sto se tice gomilanja trzista,samo neka rade,ovo ne trosi lovu na reserch,a ako im se kartice isplati tako radit super,mozda malo zivnu |
ma ne smetaju mene Xevi nego zbrka u mid/low-end segmentu
|
Gledajte ako će se raditi od dva 3850 GPUa na istoj kartici to više nije low/mid-end grafa nego mid/high-ent grafa..
Meni se ideja sviđa..sve u svemu bravo ATI :) |
Izgleda da ATI nadoknađuje AMD-ove gubitke obzirom da grafe idu k'o lude što se ne bi moglo reći za proceve. Sviđa mi se ta ideja da se napravi dual GPU za mid-end grafu. I smatram da ATI bolje to rješava od nevidije. Jedino ih hebu driveri koji uvijek kasne za grafama.
|
3850 sama po sebi je jako jaka grafa....a 2X3850 je točno ono što treba da sve ide i vrti se kako spada.....
definitivno moja sljedeća grafa! |
Očito da će ATi u buduće više prakticirati politiku 2u1 :D
|
2u1 rijesenja su od uvjek s nama jos od rageMaxx-a ,vise im se isplati ispeglati trenutnu generaciju GPU-a nego krenuti u porizvodnju potpuno nove arhikteture GPU-a pa dok ide ide... Nego mislim da se nVidia & ATI sada pocinju okretati SLI/CF snazi nego sve pakirati u jednu GPU bombu performansi.
|
|
Uf predobra grafa samo da cijena bude ok :)
|
Šteta kaj nema testova i sa 1680x rezom...
|
U sintetici je nabrijana do bola ... ovo je taman za onaj rang 1700 - 2200 trenutno
|
|
nitko?????
|
Citiraj:
|
Asus HD3850 trinity
Neznam dali je ova tema bila vec ali evo 3850 sa 3 gpu-a :
''The latest ASUS EAH3850 Trinity works with three mobile RV670 chips in CrossFireX and is cooled by a combination of aluminum heatsinks, copper heatpipes and an enclosed water cooling system. The three 55nm GPUs all have their dedicated memory and make use of a 256-bit memory interface'' http://www.techpowerup.com/56076/ASU...670_Chips.html |
preljepo izgleda
|
IMHO, bezveze.
Bas me zanima cijena... |
bilo vec negdje...mislim da u radeon 3850 threadu ;)
|
Citiraj:
Pa koliko ce to biti (dimenzije i cijena)??? Kako su nastavili, jos malo pa ce biti i x10, pa si svi fino nabavimo napajanje od nekih 10kW i neko kuciste dimenzija Univaca I.... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:43. |