![]() |
Voodoo driveri
Vjerovali ili ne ja sam jedan od rijetkih vlasnika voodoo kartice u danasnje doba ati-a i nvidie. Imam jedno pitanje u vezi s drivereima za voodoo 5 5500 (koju ja imam): Koji su najbolji driveri koji se danas mogu nabaviti za tu karticu? Imao sam problema sa nekim službenim i nekim 3rd-party driverima i vise nemam povjerenja u nijedne. Nadam se da netko od vas jos prati 3dfx pa molim pomoć.
|
Odi na omegacorner
Koliko tražiš za voodoo 5 Dam ti za to p2 350, 64 mb kingmax rama tiny bga, Asus v3400 16mb vivo, Chaintech ct-6btm, zvučnu i mrežnu. |
|
Šta je to tolko dobro u tim Voodoicama?:confused:
|
Citiraj:
Voodoo je legenda. Ko da ja tebe pitam što je tako dobro u 9600XT. |
Citiraj:
ipak su oni krenuli s time, i propali |
j.... ti ja grafu kaj je duga 24cm! :D nikad nisam bil poklonik voodoo-a
|
Pa, kako kaže moja frendica, veličina JE važna.
Šta misliš kako sam se osjećao kada sam prešao sa Voodoo 2 na 9200se? Ova druga je low profile. Nije mi bilo jasno gdje su ti rami. |
Da danjašnje grafulje imaju čipova od memorije ko voodoo 2 imale bi jedno 2 GB RAM-a. :D
|
Ja mislin da je taj Voodoo bia smeće i zato je propa:rambo: : axeman : : bonker : : suicide : baad : : hitthewa : boxers : : sniper : : wtf : : Machineg : DualWiel : goood :
|
:rambo: : axeman : : bonker : : suicide : baad : : hitthewa : boxers : : sniper : : wtf : : Machineg : DualWiel : goood :
|
Citiraj:
|
@vga killer:rambo: :grrr: : CoolRamb : Drone : : Machineg : DualWiel :rambo: : axeman : : bonker2 : bonker : : evil : : hello2 : : suicide : giljotin : sniper : : roller : : wtf : : flyingey : sniper : : goood :
PS:Počinjemo ličit na makyja ¸i freeka:D :beer: |
Peace Blade. :beer:
Ipak je voodoo the best. :D Citiraj:
|
A sad jedno ozbiljno pitanje.Jel su ti Voodooi stvarno imali super perfomanse,il je samo nostalgija kao za Amigom i ostalim kompjuterima na kojima je Isus radia?
BTW:Jesi ima dvi u SLI modu?:beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Drop dead mtf***** Ajd dobro je da bar misliš o nečemu..... Na čemu si ti tada bio? estrivirđe? : giljotin |
Citiraj:
Čini se da na ovome forumu ima samo 3 usera koji ne pokopavaju voodoo: ja, ti i vga |
1 privitaka
Ma da je voodoo živ ne bi imao niti jednu drugu karticu.
Voodoo je za mene legenda. voodoo lives 4ever. BSA i vudu2 efo :beer: |
@Čini se da na ovome forumu ima samo 3 usera koji ne pokopavaju voodoo: ja, ti i vga
Sada nas ima 4... Voodoo je bio nesto vise od kartice nekada doslovno je to mogla biti magija a ne samo proizvod.Onaj tko nije nikada imao nesto od 3dfx nemoze reci sto je nekada voodoo i Glide znacio za igre. |
celduce - :beer: i za tebe
U utorak ili srijedu mi dolazi voodoo 1. Jedva čekam. : nuts : Još onda moram nabavit voodoo 2,3,4 i da mi je negdje nać, pa makar i riknulu, mrcinu, tj. voodoo 5 6000. |
Vudujice su bile zakon, šteta kaj je 3dfx propao jer bi inače oprao nvidiju i ati.
|
Citiraj:
|
To i ja pokušavam. Zasad imam voodoo 5 5500 i dolazi mi voodoo1.
|
Ponosni vlasnik Voodoo2 i V3 2000...:D :D
http://service.futuremark.com/compare?2k1=1322177 http://service.futuremark.com/compare?2k1=3121689 |
Za kolko bi ih prodao? ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:38. |