![]() |
newsi
neznam zašto mi ne želi poslat news na net, stalno mi dolazi neki error
|
meni salje bez problema :D
koji news agent koristis? |
probaj iskljucit vatrozid pa će bu radil bez njega bus znal di je problem
|
Re: newsi
Citiraj:
Meni nece uopce na newse!:fuming: Koristim OE i kliknem na bilo koju grupu, on malo zavlaci a onda kaze da se ne moze spojiti na server! (evo sto jos pise dolje u "detaljima" : Protocol: NNTP Port: 119 Secure(SSL): 0 Code: 800ccc0e) U cemu je problem???:confused: :mad: |
i ja sam imao takvih problema ali sam skuzio da mi je sat u windowsima lose podesen pa nisam mogao postat
|
Re: Re: newsi
Citiraj:
|
Re: Re: newsi
Citiraj:
|
Koju gresku dobijes?
|
sve u redu sada radi izgleda de je bilo zbog firewalla
|
Re: Re: Re: newsi
Citiraj:
Zanimljivo je sto nista ne pise na njihovim stranicama:fuming: Toliko o podrski korisnika! :beer: |
Autluk je u pitanju tak da je sigurno nekaj trece :D
|
Citiraj:
:fuming: Na HTovom newsu radi i OE:rolleyes: Jel ima jos netko na net4U da ima istih problema??? I evo :beer: |
Nazovi ih pa pitaj :beer:
|
Citiraj:
Pa kako sam onda mogao dosad na newse, a nista nisam mijenjao?!?:( :confused: Jucer sam poslao replaj MNOGO detaljnije opisujuci, te ispisao postavke (koje su iste kao sto pise na njihovoj stranici) pa cemo viditi sta ce odgovoriti! BTW: Pa zar nitko osim mene ne ide preko net4U???! :beer: |
Da nema Carneta, bi :D
|
Citiraj:
Kaj se tiče podrške-mislim da čak negdje na njihovom siteu imaš uputstvo kako pravilno konfigurirati newse...i to sa slikicama:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:07. |