![]() |
dualcore e2180 temp
2 privitaka
na nagovor frenda registriral sam se na ovom forumu samo da vam pokazem nekaj kaj mi ne vjeruje 99% ljudi.
radi se o navedenom procu i temperaturi vezanoj uz njega. slike sve govore: Privitak 8408 Privitak 8409 ova doljnja slika je sobna temp. e sad.zanima me dal je to istina.frend je uporan i veli da senzori ne valjaju. molim samo iskusne da odgovaraju. no :spam: kad se locka ova tema mozete mi slobodno izbrisati acc jer me samo ovo zanimalo.hvala unaprijed. |
Ja iskusan. Senzori lazu.
|
dobro.moze jos koji odg??
pokusavam nabaviti neciju plocu da probam dal je i na njoj tak.. inace imam jedan vent na diskovima i jedan koji puse na fan od proca |
senzor laže ;)
nije prvi put da se to dogodilo na gigabyteovoj ploči |
Pogledajte onda moje temperature, doduše, u sobi je bilo oko 17 stupnjeva. Provjereno na dvije ploce, s ukljuceni EIST, C1E i ostalim društvom. :)
http://www.imagesforme.com/out.php/t...0319122306.jpg Sada mi je cca 25 stupnjeva ali mi je i toplije u sobi...oko 21-22 °C, komp na podu s dva 12cm venta i otvorenim kucištem. |
Dobro evo iwek sam ti ja to rekel da senzori lazu? Ja sam inace taj njegov frend koji mu ne vjeruje :)
Meni te temperature nejdu u glavu i to je to. Nino i phoenix samo ste potvrdili ono kaj sam mu ja rekao :) Hvala NITROS out |
Oko čega se vi deca svađate :D
Još malo pa će postovi tipa, jel jači himen ili akšn men... |
pa akšn men naravno, himen puca iz pizdarije :fiju:
|
molim lock teme.decki su poceli spamati....
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:30. |