![]() |
radeon x1950pro-trajnost?
Imam karticu radeon x1950pro...za sada sam totalno zadovoljan sa njom od prvog dana i mislim da je omjer ulozenog i dobivenog u ovu karticu vise nego dobar...
moje je pitanje...posto volim odigrat igricu na kompu a nisam zagrizeni gamer kojem sve postavke moraju biti na ultra high(zadovoljio bi se i medium postavkama),koliko moja kartica moze trajati da zadovoljava moje gamerske apetite...koliko vremenski?? Hvala!:goood: |
a tko bi ti to mogao reci? uostalom ma sta ti pricao ne mozemo mi znati sto su tebi zadovoljavajuce performanse, znam likove koji mi tvrde da sa starim 6600gt i dan danas peglaju sve (moj komentar je obicno ahhaaaaa :D) ali ja recimo s time ne bi bio zadovoljan.
no ajde, nekako okvirno - imao sam nekih 2 mjeseca x1950pro i kartica je cisto ok, ako nisi prezathtjevan, ne igras na visokim rezama i ne patis od visokog aa moze ti potrajati jos pun k, ovu godinu sigurno. naravno, nekoliko sugavih neoptimiziranih naslova godisnje neces moci igrati sa zadovoljavajucim framerateom, ako se s time pomiris mozes s njom jos prilicno naigrati. da se nisu stvari poklopile kako jesu znam da bi ju ja jos uvijek imao i sigurno je ne bi mjenjao pun k. |
Slazem se da je bitno tocnije definirati sto je nekom prihvatljivo , ali po meni isto tako je i bitno sto tocno tu i tamo igras - ako igras recimo nogomentne managere i wow onda ce ti trajati jos jako dugo , a ak ipak volis odigrati sve nove naslove koji izadju a da su zanr pucacina i to ovih novih ultra super hiper ludo 'dobrih' sa podrskom samo za najnovije - e onda se nazalost neces naigrati ... ako ne bude nesto ekstra revolucionarno na trzistu - rekao bi da izmedju 12 i 18 mjeseci ...
|
Citiraj:
|
nemoj se uopče zabrinjavat tim pitanjem, dok radi sve kako tebi odgovara budi sretan a kad prestane kao što je darkijas rekao, odeš i kupiš novu.....ali po tvojim zahtjevima mislim da to neče tako skoro
|
Na kompu igram novije igrice...tipa bioshock,crysis,world in conflict(koje mi je ova kartica jako dobro vrtila i tu sam izuzetno zadovoljan) na medium postavkama i to me zadovoljava...ne patim na ultra high opcije...
ako ce mi trajat kartica jos cca 12 mjeseci potpisujem odmah...:goood: |
daj nemoj se sad brinuti koliko ce ti kartica trajat.. to ces vidjet sam..
Znaci imas karticu koja zadovoljava tvoje potrebe i kad vise ne bude mogla onda ides u nabavu nove..ne vidim u cemu je problem.. |
ma kuzim vas decki....trazio sam tu informaciju jer mislim sada staviti novi procesor npr. amd x2 6000 pa nakon nekog vremena novu plocu i graficku...da malo razdijelim troskove da me sve ne grune odjednom!:)
|
Citiraj:
Kao drugo bio i red da popunis "Moj Komp", |
hvala na savjetu...sada imam proc amd x2 3800...koji je vas savjet za zamjenu proca...dao bi do 700-800 kn...
hvala |
5000+ BE. btw, za njega moraš kupiti i cooler jer ne dolazi sa njime.
|
trajati će ti koliko ti želiš da traje....eto moja 3850 imam je 1 mjesec i slaba mi je....ovisi koliki si freak za igrama..ja priznajem da jesam..i to veliki :)
|
ovo BE bi trebalo znaciti black edition ili kaj??
cijena? |
|
Citiraj:
pogledaj moj konfu ispod u sigu,i sa tom grafickom vrtim cod4 na high bez AA i AF na 1280x800 al je high,i nema stekanja nimalo,sad koliko je frejmova,oko 23-25 ,pa kaj:) Hocu rec,da sam jedan od ovih kaj ele da vrte igre sa sranjem :Machineg::smoke: |
Citiraj:
|
Tocno tako..takve se zaboravi i preskoci...
a sta znaci ovo black edition...mnozitelj??? nisam bas tranu:roller:! |
sta ti nije jasno? sto je black edition amd proc ili sto je mnozitelj? :)
ako je ono prvo onda je to obicni athlon x2 vulgaris s otkljucanim mnoziteljem. ako je ovo drugo onda wikipedia - i nakon toga podatak da je na BE procesorima otkljucan sto OC pretvara u djecju igru bez potrebe za nekom super memorijom i plocom koja ce davati ekstremne FSBove. ali ne skodi da imas i to :D |
:goood:
hvala kume... svaki dan naucis nesto novo! |
tvoja karta je kao i moja i karta radi odlično(sve igre koje sam probao rade na high bez problema cod 4 i sl jedino nemože crysis posto karta nema dx10 podršku)...ako nepatiš od ultra high detalja i sličnih kombinacija tipa dx10...onda nemaš brige..šibaj dok ide..a kasnije naće se opet neka povoljna karta za igru...:chears:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:57. |