![]() |
muke sa hr slovima
imam problema sa hr slovima jer mi se prikazuju oni znakici samo na nekim mjestima. npr. u ovom forumu, u wordu vidim hr slova a u OE nema hr slova. jel se to da srediti nekako?
keyboard lengviđ mi je hrvatski, regionalne postavke hr isto pomagajte |
Mozda imas stavljen i eng layout pa ti se switcha. Provjeri da li se promjeni na eng kad odaberes OE?
|
View -> Encoding -> Central European
|
nepromjeni se kad otvorim OE a u OE je stavljen encoding central european... isto...
|
to je windows 98 pretpostavljam
kod win98 moras to sve odrediti tijekom instalacije inace nema sanse da to promijenis kasnije pritom sam mislio na regional settings/keyboard layout |
Probaj ovako. Negdje sam to isčupao pa vidi jel ide.
Regional settings postavi na 'Croatian' i otvori config.sys file i ubaci sljedeću liniju: country=038,852,c:\windows\command\country.sys ili neki drugi folder u koji instalirao Win98. |
da da win 98 se je, zaboravio sam napomenut, instaliran je hr kod instalacije windowsa. cista instalacija.
a za tora: evo probao sam, sad nesto dl-am pa cu kasnije restartat pa javim p.s. stavio sam u onaj config.sys koji je bio na c:\(bio je prazan) i u onaj drugi(koji je imao dosta toga napisanog), taj drugi se nalazi u c:\windows\common... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:50. |