|  | 
| 
 nemogu pokrenut msconfig imam instaliran win Xp sa integriranim Sp1 na instalacijski cd. kada u run napisem mcsonfig kaze da je krivo napisano ime fajla, pa ako bi mi netko od postenog svijeta mogao poslati path gdje se nalazi *.* fajl koji pokrece msconfig bio bih jako zahvalan | 
| 
 Upisi msconfig :D A ako si ipak pravilno upisao (u naslovu si napisao dobro a u postu krivo) onda ti ga je neki napasnik izbrisao. | 
| 
 ma dobro sam napisao u "run" a sigurno mi ga nije neki napasnik izbrisao jer imam zone alarm + nod32 kao zastitu | 
| 
 Nekaj ti ga je izbrisalo ako se ne pokrece ili su mozda pathovi  zeznuti. A gdje se nalazi sam potrazi findom ili necim mocnijim tipa Total Commanderom (www.ghisler.com) :D | 
| 
 neki vrag mi je ipak pobrisao msconfig.exe pa ako neko moze stavit ovdje ili na newse i naravno da napise path u kojem je bio. unaprijed thnx | 
| 
 Path ne trebas mijenjati jer je vjerovatno OK. msconfig imas ovdje: http://www.spywareinfo.com/~merijn/w....html#msconfig | 
| 
 ... da se odmah ukljucim. jer mi moze netko dati link gdje pise koje servise da iskljucim u msconfig? | 
| 
 1 privitaka ma to!!!!   imas pivu:beer:  napokon radi. koristi msconfig samo za startup a za tvikanje vindovza xp i longhor prilazem mali att u kojem ti je sve objasnjeno. | 
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:52. |