![]() |
Problem : ATI X1800XT
Uglavnom , bio sam prodao svoju grafu nekom noobu..grafa je naravno bila posve ispravna i radila.. U toku koristenja , covjek je bio isao deinstalirati igricu i odmah je deinstalirao drivere (Tako on kaze)..neka njegova familija je pokusala reinstalirati drivere ali nije mogla:8
Dosao moj frend , instalirao drivere i sve ok , osim sto se sad u igrama rusi... Sad me zanima , jel to mozda moguce cak i grafa dobila po tamburi , ili je zajeb s driverima , napajanjem (Ova x1800xt zdere struju u usporedbi s mojom novom 3850 512 mb) ili nesto trece? Pomoc wanted , zato jer ce mi frend nadrljati (I ja skupa s njim) ako nece ona vise raditi... |
Pa moguće je da je do napajanja
koje napajanje je u toj konfi? |
Napajanje je chiftek 400 watta , ima intel plocu s onboard grafikom, core2duo proc i 4 gb rama ..
Znaci , rusi se kad se pokrene 3d grafika??? Anybody?? |
daj pogledaj da mu se nije zastopao hladnjak na grafi, pa dok pokrene nesto zahtjevno, zagrije se i srusi...
|
Ako se grafa ne pregrijava jedino što možete pokušati još je dignuti fresh win na taj komp na kom ne radi grafa pa onda vidjet.
|
Je li stavio samo Catalyst drivere? Možda je zaboravio MS .Net 2.0 staviti.
|
Citiraj:
e vidis , to ti je to moguce.. bilo je na zalmanu brdo prasine pa sam ispuhao... Lijepi sag prasine .. Trebalo bi sad opet isprobati... |
probajte sa Driver Cleanerom u Safe Modeu očistite drivere i instalirajte najnovije bez CCC-a.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:41. |