![]() |
T-Mobile web'n'walk Card compact II
Imam Fujitsu Siemens ESPRIMO Mobile V5505 i naišao sam na problem oko T-Mobile web'n'walk Card compact II.
Koristim Windows Xp Professional SP2, drivere za laptop sam sve poinstalirao i updejtal s Fujitsu Siemensove stranice i nikako da mi prodela T-Mobile web'n'walk Card compact II kartica. Kartica kao kartica radi jer je sprobana na drugom Fujitsu Siemens lapu. hmmmmmmmmmmmmmm Ako ima tko kakva iskustva s tim, molil bi za pomoc....:fala: |
Daj malo podrobnije opiši kaj ti se dešava. Nemre se ulogirat u mrežu pa ti je opcija Connect siva, ne prepoznaje uopće karticu, spojiš se pa nema prometa? Malo više informacija!
|
Znaci ovak:
Koristim Wireless brežu i na internet se spajam prek VPN-a tak da ste strane sve radi kao i LAN makar to nema veze s tim. Problem je u tome dok pokrenem T-Mobile-ov program web'n'walk Manager pise mi : "Device not found" Mislim da mi se je prvo trebalo pojaviti ono tipa New Hardware detected i onda kaj ga ja instaliram, ali nije se. Neznam zakaj nije..... karticu sam sprobal na drugom lapu i dela..... Hmmmmmm.......... |
Problem RijeŠen!
|
Možda bi bilo dobro da napišeš u čemu je točno bio problem kao info svim budućim korisnicima ako im se dogodi ista situacija.
Dakle,kako si riješio problem? |
ja isto imam taj usb stick, (al' na stolnom računalu :)) i prije par dana isti slučaj bi mi se dešavao.
Npr. surfam, nakon par minuta bloka internet veza, učinim diskonekt, PC se restarta:wtf2:, ( inače komp radi ok, nakon čiščenja memorije), danas sam kupio novi usb hub koji sam uključio u pci slot računajući da nije do usb-a od matične, kad ono večeras opet :wtf2:, punovno mi se srušilo računalo. Sad jel to do matične (usb 1.0), napajanja, ili nečeg trečeg? Može pomoć :fala: E da komp je compaq evo d300, P4, 1.5Ghz, matična intel soket 478, memorija SDram 640 mb |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
pričam za pcmcia modele ;)
usb nisam imao prilike upoznati, ali poznavajući kvalitetu pcmcia modela i pratećeg softwarea - nadam se da ni neću. |
a jel može to biti do usb-a 1.0?
|
Problem je u sticku. Meni i kolegi je wlan usb stick znao smrzavati komp. Nabavkom wlan pci kartice problem je nestao.
|
je al' meni je jutros dva puta iz čista mira pao sistem, sad do ćega je?
Maloprije sam izvrtio onaj perestrojkin test program i on kaže da je ok. Sad šta mi je činit dalje?:wtf2: Jel' moram svaki program pojedinačno izvrtit šta je domy os stavio pod sticky? Pomagajte ljudi da znaš oću li kupovat novu konfiguraciju ili se da riješit problem s ovom: |
Imadoh slicnih problema sa stickom. Pa da podjelim moj problem i kak sam ga resil.
Znaci, kod instalacije sve prošlo skoro glatko, osim kad se pokrene web'n'walk manager, veli nema uređaja. Greška je bila u tome da u device manageru jedan od uređaja koji se instalira pokazuje grešku 10 (device cannot start) i to na com3 portu. Riješenje: Deinstalirati web'n'walk manager, restart. Instalirati novi hardware, com port. (da zauzme mjesto kao com3 port). Nakon toga, (zanemarite usklicnik u device manageru pod com3 ...) instalirajte stick isponova i držite fige. Kod mene je upalilo... evo i ja držim fige za vas. Pozdrav, Marko :kafa: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:12. |