![]() |
2 kompa,na jednom je satelitska kartica?gledanje i igranje..
ovak,imam 2 kompa,na jednom ,to je u biti htpc,sa hrpom muzike,diskova,serija,satelitskom karticom,itd......
drugi komp je iskljucivo za igranje i internet.... sad ja bih na tom kompu za igranje htio gledat satelitsku ,da nemorma prebacivat monitor ili karticu,posto je sve super podeseno i ljen sam prebacit karticu u drugi komp... zanima me da li je to moguce?i ako je moguce kako to izvesti? zahvaljujem! |
Moguće je sa MediaPortalom i njegovim TVserverom, pogledaj moj DVB tutorijal. Vjerojatno ima još nekoliko načina streamanja tv sadržaja sa HTPC-a na drugi komp.
|
ajd pukni link....nemogu nac!
|
DVB Tutorijal, u temi imaš postove koji ti također mogu pomoći. Ostatak na www.team-mediaportal.com
|
zahvaljujem!
|
evo doslo je do malih komplikacija...
kako imam router dlinkov 584t,stavio sam ga u router mod,oba kompa mogu na net,ali se medusobno nevide u mrezi,iako ih mogu pingat??u cemu bi mogao biti problem?hvala znaci jedna komp iam ip 192.168.1.20 drugi ima 192.168.1.15 oba kompa imaju iste postavke gatewaya: 192.168.1.1(router) dns: 195.29.150.3 195.29.150.4 (tcom valjda,u router modu postavljen router) subnet mask : 255.255.255.0 sa ovog kompa 1 kojem je ip adresa 192.168.1.20 mogu pingat drugi,ali sa drugog nemogu pingat prvi... neznam sta dalje...fala |
Isti Workgroup, uključen NetBUI over TCP/IP, . . .
|
proradilo....windows firewall je bio glavni krivac...
ps,sad me zanima jos jedno,router je u router modu i nakon 24h,nece se ponovo spojit nakon sto se diskonekta?kako to srediti? |
nece?
probaj ručno proć kroz sve postavke (čim otvoriš router, u lijevom meniju odaberes WAN) i kad si zadovoljan sa istima odi u u gornjem meniju Tools, pa lijevo System i odaberi Save and Reboot |
Citiraj:
napravio sam to,sve mi se cini zadovoljavajuce,sad cu vidjet nakon 24h da li ce me reconnectat... javim uglavnom |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:12. |