![]() |
kako ubrzat router D-link FLAT (utorent)
Bok na flatu sam, kako da ubrzam router da mogu brze skidat sa utorrenta?
Imam wlan D-link DSL-G684T -molim objasnite mi pocetnicki, nemam iskustva u tome. Hvala |
router nemozes ubrzati jedino uplatiti t-com-u veću brzinu(pretpostavljam da si kao i ja na 2 megabita/sekundi)
stvar ti je smo u seeder-im tj. onima od kojih skidaš (što ih je više to brže ide) pored svakog torenta ti piše koliko imaš aktivnih seeder-a ( to je jedino na šta trebaš obratiti pažnju) kad počneš nešto skidati ide sporo ali što si više skinio iće ti brže zato što i ti više daješ i tebi se seeder-i počinju više otvarati ( to ti je princip ) |
wtf? ubrzati ruter?
mozes brze skidati tak da t-comu platis brzi paket. |
pročitaj malo i ovo pa će ti biti jasnije
http://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=54613 |
Citiraj:
|
možeš si malo pomoći ograničenjem upload-a u samom utorentu (ograniči na 16)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
download moze ici neograniceno sa 1kb/s upload (bar meni, TL). ako je prevelik upload veza se zagusi... |
Citiraj:
Nisam otovorio portove, hoce to utjecat na stabilnost veze ? posto imam 2 racunala na routeru.... koristim zadnju verziju sta se moze nac na utorrentu (1.7.7)...takodjer imam i BitComet ....pomoc svaka dobro-dosla ! Hvala ekipa ! |
ograničenjem u8pload brzine nećeš smanjiti download naprotiv povećećeš ga
Dule je u pravu samo na privatnim trackerima (ako skidaš sa njih) nesmiješ ograničavati brzinu uploada jer se dešava ono što je Olymp napisao |
Citiraj:
Utorrent 1.6.1 programu i u routeru (49152).. |
I u firewall-u, ako ga ima .
|
Citiraj:
sta u routeru napravit treba i gdje ?!:dajpivu: |
Moraš u adress bar u internet exploreru ili browseru koji već koristiš upisat 192.168.1.1.(tako je barem meni) i dalje slijedit vodič koji ti je dat gore na potforwardu.
Ja sam to napravio,međutim i dalje skida kriminalno sporo,doduše 2 kompa su na vezi,ali cimer ništa ne skida.Ograničio sam upload na 5 a on skida 10-12.Veza je 8mbit.I u utorrentu i dalje svijetli žuto.Usput,kako rebootat ruter? |
Citiraj:
|
Opet,mapiram isti port na routeru save&reboot napravim,stavim ga u utorrent,i dalje stoji žuti indikator,dolje,a brzine katastrofa.Jel ima tko kakvu ideju?
EDIT:uspio sam riješit. |
Mogao si reci kako:D Inace na svaku promjenu u konfugiratoru udri apply... ;)
|
Naravno Apply,to čak piše i u vodiču.A neznam ni sam.Par raznih portova i par resetiranja routera i uspjelo je proradit i pozelenit u utorrentu.Neznam šta je bilo ključno :D
BTW,bio sam danas u kupovini,izašo vam je assasins creed :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:30. |