![]() |
AN7 ili NF7-S, Barton M 2400+ ili 2500+
naslov sve kaže.
2500+ se isto odnosi na Barton M danas ili sutra ću kupit u linksa. šta je bolje kupit? |
Isti kurac :beer:
|
Čua sam da je AN7 ima neke probleme koje su navodno riješili novi biosi, a da NF7-S radi besprijekorno.
Koji će se oc-at više M2400+ ili M2500+? |
Da i da. Sad je AN 7 na razini NF-ice što se tiče toga a i opremljenija je(veči naponi na chipsetu, in/out optički ulazi, quru za namještanje napona na ventovima itd...). 2500 uglavnom daje veči krajnji takt (barem od modela koji se daju nabaviti kod nas).
|
fala na brzom odgovoru..
samo sam htio bit siguran i ne zajebat se u kupnji |
Zasigurno se ne bi zeznuo ni s jednom
kombinacijom. mali nedostatak AN7 je kaj ima LED dispaly za error report koji je nutra pi karj kučišta tak da moraš kučište otvarat i vdjet kaj sere, , a drugi je da mGURU čip ne dozvoljava korištenje nijednog drugog programa za nadgledanje rada matične osim onog ABitovg dreka. |
ja bi rađe zeo mobilca 2500+ !(naravno ak imaš dosta para):D
ja ga zel jučer i za sad nisam požalil...:beer: jedino me jebe memorija...nemrem prek 2200 mhz stabilno.... se isplati uzet 2x256 Kingmaksa Hardcore,500mhz:confused: |
Za istu lovu uzmeš Corsair XMS3200 CL2 koji je ziher bolji za AMD.
Hardcore je više "rađen" za Intel. |
po testovima na netu na an7 sabirnica ne ide baš previsoko,frend ima nf7-s i fsb ide na 240 ko iz pi...
|
a frend ti je sigurno radio vdd mod na ploči,al sumnjam da drži na 240 osim ak ima neko zajebano lađenje a i onda bi bilo nestabilno
a fsb će ti ovisiti o hadjenju, seriji procesora, napajanju i sreci !a ne samo o ploči BTW ljudi je došla DFI rev.B ploča kod nas? |
Ja mislim da je. Pitaj u Nobilisu.
|
....
Citiraj:
|
Citiraj:
|
NF7-S made in čajna većinom idu do 215-220FSB.
|
Zato olovku u ruke, povucete koju crticu i eto stabilnih 225 a i vise (ovisi kolko grafita stavite), maksimalno je 230 pri 2.2V.
|
Samo se cipovi griju nenormalno. Pogotovo SB.
Ja imam NB A2 i SB A3 i koma su. Interesantna stvar za NB - svi programi pa cak i nV System Utility tvrde da je revizija A2, a na samom cipu pise A3. No i dalje je sve skupa nesposobno za FSB >182MHz. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:17. |