![]() |
Najbolja igra u staroj 2007!!!
Meni naj igre u 2007 godini su:tetris,pacman,puzzle...:lol2::lol2::lol2:
Salim se a sada stvarno:Bioshock,Crysis,Cod4 to je to. A sada da vidim vas i vase naj ire:chears:??? |
Obzirom da slabo igram FPS-ove, ja glasujem za Test drive Unlimited.
Iako igra ima svojih mana, prekrasna grafika okoliša, izvrsni modeli s još boljim interijerima, velika mogućnost kretanja, ogromna i egzotična lista automobila na izbor, motocilkli, povratak in-viewa i još par detalja predstavljaju dostojan nastavak priče koju smo zadnji put čitali (igrali) sada već skoro davne '99 s NFS 4 High Stakes. http://img246.imageshack.us/my.php?i...G%5D%5B/URL%5D http://img179.imageshack.us/my.php?i...G%5D%5B/URL%5D |
meni najbolja igra u 2007. je CoD4, a dobre su mi još i Crysis, PES2008 i CnC3
|
Orange Box. Sve u njemu :)
|
Po meni Bioshock i COD4
|
I dalje Solitar :D
Definitivno COD 4. :) |
Citiraj:
|
kako svi zaboravite stalkera... cccc
cod4 (iako nemam adsl za MP) i bioshock |
Neverwinter Nights 2 i COD4MP.
|
CoD 4
|
crysis.
|
Moh:a
|
Citiraj:
|
NwN2: Mask of the Betrayer
|
COD 4 sto se tice gameplaya,a atmosfere STALKER ;)
|
cod4,nema bolje
|
vidim, izgleda da je dobro sto sam pokrenuo ovu temu:D:D:D???
A sada hajte malo da vidim vase omiljene :goood:RPG:goood: igre!! |
MOHA, COD4 i The Witcher
|
Citiraj:
RPG 2007.!? Erm...za PS2 Rouge Galaxy. Opcenito najbolja igra 2007., bas je i nemam... Recimo Bioshock, cisto zbog ugodaja. Prosle godine je takoder bila susa u gejmanju za mene. Ceka se ova i DMC4 & Assassin's Creed(i nova grafa).:D |
1 privitaka
|
meni je najbolja cod4...nema bolje po meni
|
Od loše ponude u prošloj godini izdvojio bi samo The Witchera. Stvarno vrhunska RPG igra.
COD4 je odličan, ali brzo dosadi. Igra nema dubinu. Još uvijek igram BF2 uz pokoju rundu COD4 tu i tamo. Nadam se da će 2008. biti puno plodnija za nas igrače. Nestrpljivo čekam Assassin's Creed, FFOW te napokon neku objavu o tom BF3 o kojem se toliko bruji i nadam se da će bar jedna od njih zaslužiti moju pažnju. |
Citiraj:
ROGUE GALAXY !!! Znam je napamet presao sam je 3 puta jedna od nadrazih igrica:zadobra grafika,prica zane povjerovat:goood::goood::goood:!!! MENI naj drazi RPG su:Final fantasy XII jedna od naj tezih igara,Rogue Galaxy radi predobre price i The Witcher nemam rijeci:D:D:D Eto to su moje omiljene RPG igre koje sam presao po 2,3 puta!!!! Ajte sad vi sa svoim komentarima?!?!?!:lol2::lol2::goood::goood::dobartek: |
FPS.ovi HL episode 2 bioshock COD4 crysis
RTS.ovi World in conflict C&C 3 i COH opossing forces Trke samo jedna Test drive unlimited kojeg jos i dalje igram.... Avanture Agatha christe novi nastavak RPG ne igram tako da je to to.... najvece razocaranja po meni je NFS pro street od kojeg sam ocekivao 100puta vise |
Jedva cekam DEVIL MAY CRY 4!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Presao sam i 1 i 2 i 3 dio DMC a sad ocekujem 4 dio kao najbolji od svih.
|
Da NFS PS uzassssss!!!
|
Ljudi molim vas novi sam na forumu kako da stavim screanshoot??????:care::care:
A ako neko zeli da pricamo o drugoj vrsti igre neka javi?????? |
cod 4, crysis, moha, guitar hero III. Gears of war ne bi svrstao ali je dosta dobra (uz patcheve)
|
Mislim da je CoD4 najzaokruženija igra 2007. godine. I da s pravom nosi ime igre godine. :chears:
Ali se slažem i s ovim Citiraj:
|
bioshock.
|
Crysis, Bioshock, S.T.A.L.K.E.R., COD4, pa i Gears of War
|
Neverwinter Nights 2: M.o.t.B :care:
|
CB:Jericho :)
|
Bioshock - originalniji zaplet od ostalih i dobro tehnički odrađen, Witcher pada na bugovima...
|
Citiraj:
|
1) cod4
2) ut3 3) bioshock 4) episode2 5) gears of war 6) portal 7) dirt (ako ce se striktno igrati kao arkada) witchera imam instaliranog ali mi ga se stvarno ne da zapoceti igrati ima jedan dobar review ( http://www.escapistmagazine.com/arti...on-The-Witcher )- doista lik je savrseno opisao glavni problem koji imam s tom igrom: "the game that feels like work, generally isnt looking at a good writer" bas to, radje cu uciniti 100 drugih stvari koje nikad ne radim nego igrati witcher, jer osjecam se kao da ne igram radi zabave nego zato sto jednostavno moram (vjerujem kao i vecina wow/ogame igraca...) |
Citiraj:
Preokret u igri, svaka čast mislio sam da igra završava kad ono... |
COD 4 , TDU , Bioshock, R6 Vegas
|
cod4, crysis,pes8
|
Samo cod4
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:17. |