![]() |
Mobilni 2500+ @links
Sutra mi dolazi mobilni barton 2500+ kupljen u linksu,budete obavjesteni o overclocku :beer:
Dolazi i titan cooler za graficku... :beer: do sutra :smoke: |
Ajde odmah javi:beer:
Nego zašto Titan za grafičku:confused: . Artic Silencer ili Zalman su puno bolji i tiši. |
Citiraj:
svejedno titan mora bit bolji od tvornickog,sutra mi stize i memorija,TwinMoss 3200,256 mb...to je ukupno 512 :beer: Kad malo pojeftine ove geil i corsair budem uzeo ili 433 ili 466 ili 500... Ove KINGMAX 433 mhz su dosta jeftine...a jel to cl2.5 ? |
Ma Kingmax SR 433 je zakon, košta oko 320kn 256MB a radi na 200MHz na CL2. Nisu u ranku Corsaira, ali su za svoju cijenu skoro savršene.
Imaš test tu na PCE-u. |
Citiraj:
Onda ce TwinMos (moj,ovaj novi moram tek kupit) 256 mb ddr 400 uskoro osvanut na trznici :smoke: |
Re: Mobilni 2500+ @links
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Re: Re: Mobilni 2500+ @links
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Si ti iz RI?
|
Citiraj:
|
Jel isprobao neko tog mobilnog Bartona da cujemo utiske? Ja sam sebi bas narucio jednog pa bi mi trebo stic danas ili sutra.
Uglavnom budete obavjesteni. :beer: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Imam ga:D
Kad dojdem doma pa kad ga stavim:p Bl@de; skonto sam, nisam gledao koji je. Mislio sam da priča o 2200... |
Citiraj:
Meni jos nije stigo...svaki chas treba :p :beer: |
IMAM GA !!!:D :D :D :D
OZNAKE SU SLJEDECE: IQYHA 0351 MPMW!!:beer: |
DA? Nije mi pri ruci, budm vidio kad dojdem doma.
|
Trenutno radi na 2.5 ghz i na 200fsb...NEKUZIM ZASTO MI MATICNA NE PODRZAVA MULTI 14X POLUDIT CU...stavim 14 a zapravo je 6x...probao sam sve,flashao bios,onaj novi,1007,ali max multi je 12.5x...lud sam:mad:
|
Temperatura?
Na koliko ti radi (napon)? |
Citiraj:
temp je 24C :clap: |
Citiraj:
24c na 1.8v nebuš dobil ni da ga u snjeg staviš:) |
Citiraj:
:eek: --- šok i nevjerica --- Pogled u novčanik. Tihi jecaj u tami. Ah dobro .... bumo prodali pol compa za 700 Kn :D |
Citiraj:
Manje se grije od palomina na 1800mhz,ipak trosi samo 45w:beer: |
3dmark mi je 15400 s gf ti 4600...pcmark dobim neki error...prime nemam vremena trenutno...nego mene jebe to sto ja nemogu imat veci multi od 12.5 :confused: :( :mad: :mad: :mad:
|
Citiraj:
Nego reci koliko ide najviše sa default 1.45v? |
Citiraj:
Prvo mi se Bootao na 600mhz LOL,gledao sam sad na stranom forumu par njih ima isti problem,mogu samo do 12.5 na 13 i 14 im sew vraca na 6x |
Nemožeš staviti na bartonu na a7n8x ploči (mislim da ni na jednoj drugoj) veći množitelj osim da ga otključaš. Nađi negdje na netu pod otključavanje bartona, ja sam imao to negdje, ali formatirao sam hard, no uglavnom trebaš spajati bridgeve,jer bios nema veze s tim!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
HAHAHAHA...svi su mobilni prodani...LOL...a jucer su ih dobili :D :D :D :D
Za dan-dva dolazi i kingmax ddr 433mhz...:beer: |
Citiraj:
Imam ja otključanog bartona, i množitelj ide od nekih 5x do 12.5x a kada spojiš nekakve bridgeve onda ide od 13x pa do xx |
Citiraj:
Sad sam bio u Linksu i bez beda zamijenio svog IQZFA za IQYHA, ima ih još. |
Da, ja u Linksu kad ono Isus i Bl@de po mobile:D
Evo veselo kuca za sad na 2500, napon na 1,65, temp oko 43...Update slijedi:p STEP AXMH2500FQQ4C IQYHA0351MPMW |
Tor , de mi reci dal ima kakve razlike u odnosu na Barton XP2500+ kojeg si imao ? DE mi recite koji treba onda uzeti? i ja si mislim kupiti! MoBBilO MANIJA :clap: daL SU TI MOBIL OTKLJUCANI ili zakljucani?
koji kupiti od ovih : sa 45W ili .... AHM... - Mobile Athlon 4 Palomino(Model 6) AXMA... - Mobile Athlon XP-M Desktop Replacement, 72W(Model 8/10) AXMH... - Mobile Athlon XP-M DTR/Mainstream, 45W(Model 8/10) AXMD... - Mobile Athlon XP-M Standard/Low-Power OPGA/µPGA, 35W(Model 8/10) AXMS... - Mobile Athlon XP-M Low-Power µPGA, 25W(Model 8/10) AXML... - Mobile Athlon XP-M Low-Power µPGA, 16W(Model 8/10) MoBBilO MANIJA :clap: |
Ispravak netočnog navoda, bili smo ZAMIJENITI, jer smo se zajebali s stepingom.
Neo 45W verziju. |
Tor javi ak buš prodavao ne-mobile Bartona:beer:
|
Bok!
Vidim procesori razbili dosadu;) Drago mi vidjeti da Vam i pošteno rade;) Sada fino podešavanje. Pozdrav dečki. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:33. |