![]() |
crysis beta! (fileplanet)
Evo dosao je i taj dan! Treba bit pretplatnik Fileplant da bi upali! Ja upao ;)
|
pa i komentar neki???
daj opiši kak izgleda?? za nas smrtnike koji čekamo 25.09 |
..cek je to mislis na mp betu ili bas betu :D
|
ajde ljudi ko ju prvi odigra nek javi:)u dx9 1680x1050 16aa 16af..50fps..8800gtx,e6600,2gb...s jednog foruma
|
Citiraj:
Samo što ću ja igrat u DX10, al ne bi trebalo past ispod 35 FPSa, još uvijek super... |
budem danas igrao, ali kako cu vidjet koliki mi je FPS?
|
fraps
|
ja "ne" mogu upast... :D
cekam demo...vjerojatno ce ic vista gore (nakon sto vidim u dx9) posto vidim da su perfomanse i vise nego dobre na dx9 :) |
Demo izlazi 25-og jel tak?
|
a tako su najavili nadam se da će tako i biti
|
Jedva čekam... zanima me kako će biti optimizirana.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sumnjam da je DX10 takva baba-roga kako svi govore...
DX9=50 FPS a DX10=10 FPS. ...kak ne....udar će bit na DX10 grafici al baš toliki...ne bih rekao. |
Kako se tek glumi vani po forumima.
C2D divlji 2+ giga rama dvije 8800 kartice i normalno, šteka u dx 10 modu, neigrivo. Joj zlo mi je od takvih komentara. Sve te glupane bi trebalo banati. |
Citiraj:
|
ma bilo bi glupo ono kupis grafu za 2 soma kuna(8800gts 320) i onda nemos igrat novu igru sa svim na high u barem 30+ fps...
ako ce tak biti onda ce bit propaganda,svaka nova igra trk po novu mashinu |
još pri izlasku 8800 generacije bilo je jasno da te grafe nisu namijenjene igranju u dx10, ali ljudi se ne daju krstit.....to je bila tek prijelazna faza, kažem bila jer je nova gen. ionako pred vratima a onda bi stvari trebale sjesti na svoje mjesto.
|
Sta, ima tko key, jeli probao netko?
Kada nam ono dolazi igra, 25.10.? |
Demo dolazi 25.09., ne full release.
|
Aaaah, oke....krivo sam onda upamtio...thx.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
9999999999999999999999999999
|
Citiraj:
|
Ivano, znaš ti i bolje od ovoga...
|
Baš gledam, min zahtjevi Crysisa, 6800GT(256MB) 9800PRO(256MB) proc P4 2.8 i 16GB(!!!) free space :eek:
|
Citiraj:
s ovog linka: Crysis System Requirements and VGA cards comparison Evo malo detaljnijih informacija koji će vam otprilike stroj trebati: Minimum System Requirements CPU: Athlon 64 3000+/Intel 2.8ghz Graphics: Nvidia 6600 or ATI X1600 - Shader Model 2.0 RAM: 1GB HDD: 6GB Internet: 256k+ Optical Drive: DVD Software: DX9 with Windows XP / Vista Recommended System Requirements CPU: Dual-Core CPU (Athlon X2 / Pentium D / Core 2 Duo) Graphics: Nvidia 7800 or ATI X1800 (SM 3.0) RAM: 1.5GB+ HDD: 6GB Internet: 512k+ (128k+ upstream) Optical Drive: DVD Software: DX9 with Windows XP / Vista |
sve to na papiru divno i krasno ali mene zanima konkretno kakve su razlike među hardverajem (grafuljama)...još par dana :) :beer:
|
Citiraj:
|
Znaci ja cu moc terat tako-tako meni dosta, naravno ak je igrivost ok
a ak je grafika sve sto ta igra ima onda nek idu u ****c |
Citiraj:
Sorry, fakat nisam znao. Jer ipak mislio sam....radi se o programerskom propustu, a to je dio igre. Ispričavam se.:care: |
evo dobio ključ i instalirao i kad probam pokrenut baca error: "Error loading DLL: CryRenderD3D9.dll, error code 126." poslao mail i fajl podršci pa ću vidjet...najnoviji directx itd. i ne dela...ne znam di je problem... :( jel ima ko taj fajl da ga probam prekopirat preko svojeg postojećeg?
|
taman imam minimum konfiguracija :D
|
Citiraj:
|
nestali u žaru igre :D btw. instaliral sam Vistu pa se sad skidaju najnoviji driveri itd. sve najnovije da vidim kak će ić...inače evo jednog podatka za sad..na mojoj konfi (napominjem još je sve BETA jer jednom tipu sa 2x8800Ultra, 4 gige rama, quad-core itd. radi na max 15 fpsa tak da... :D) radi na DX9, 1280x1024, 8xAA, All High - ~35FPS-a :beer: budem i ss-ove stavil...i odma usporedba da se vidi između low-medium-high ;) p.s. na low igra zgleda KATASTROFA :( ;)
EDIT: nije 35 fpsa nego 25 :D (sry. ljudi :D) |
hm..baš nisu optimistične prognoze....
|
Pa nije ni loše, tebi je još igrivo. Onaj lik sa SLI-em i Qom je probavao na DX10? Ako je, onda sam bio u pravu kad sam reko da će radit na 15FPS-a uvr glave. Inače kakva je priča, kakvi neprijatelji, (ne)inteligencija i to?
Ako je gore navedeno dobro neće smetat low grafika :). |
je igrivo...ali zna zaštekat (i to dosta) samo neznam jel do moje konfiguracije ili do pinga (MIN: 80)....ali ok je :) btw. i da - to je MULTI-player - što znači da NEMA umjetne inteligencije :) ;)
ovaj lik nije, isto na DX9 :D ali zbog BETE nekaj mu ne šljaka pa se sve vjerojatno skršilo pa je dobil tolko kolko je dobil :D (ne postoji još DX10 - možeš pokrenut u Visti da radi u DX10 modu ali ne dobiješ praktički DX10 grafiku (rušenje stabala, građevina itd.) ;) dobiješ samo par FPS-ova više...ali to opet ovisi od čovjeka do čovjeka) btw. ako tko želi koji SS neka mi se javi na PM jer pročitah da stavljanje slika u javnost nije prema pravilima (NDA)...tako da... :) :beer: ...ne dobijem bananu |
A nešto su govorili da je igra super optimizirana?
Eh.... http://www.imagesforme.com/thumbs/909806647653.jpg |
Iso-miki, pa to je još poluproizvod, duboka alpha. Kak ti se to uopće dalo skidat. Bit će to žešće razočaranje. Ma čim se nešto tako dugo najavljuje ništa od toga, Vista, Crysis, ATi Driveri za Linux :D.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:42. |