![]() |
Cijene E6600?
Zašto nisu pale cijene izlaskom novih Intelovih procesora kao što je najavljeno?
E6600 je npr. pojeftinio sa 2400 na 2200 kn...vaauuuu...:fiju: |
Ma past će još, samo treba malo vremena ;)
Ali i neki puta 200 kuna igra ulogu :fiju: |
Nasi trgovci jednostavno, vani vec vidim da su ispod 300€, i jos odbijes porez i evo za 1600kn dobar proc :D
|
|
Zna li itko hoće li možda pojeftinit i matične? Ne bi imalo smisla, ali 'ko zna...:stoopid:
|
Sumnjam, jer ih ne "radi" Intel.
|
pa to snizenje cijena je bilo 22.4., odnosno u subotu, tako da bi se ovaj tjedan trebale korigirat cijene, ali bi e6600 trebao bit oko 1700-1800kn kao sto je bio e6400 u vrijeme kad je to snizenje najavljeno, dakle nista spektakularno s obzirom da je bio vec oko 2000kn zadnje vrijeme
|
|
ako do kraja četvrtog snize bit će dobro. Ljudi mi smo hrvatska, šta vi očekivate? :)
@Conroe :dobar: svaka čast, dobro uočeno. To je već pristojna cijena. :respekt: Isto tako mislim da od diskonta neće biti jeftinijih :kafa: |
Pogledaj na www.eurotrade.hr
:D |
cijena je 1.9k kn... nista malo. u d24 je najnize. sad se definitivno isplati prec na c2d.
|
ovaj proc u diskontu je bulk
a u eurotrade ide jos 5% na cash popust |
Citiraj:
EDIT: Pazite sad ovo: http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=3585 :care: :care: :care: |
sad ce bit velika navala na adm i e6600 :) znam da ja idem po jedan sad :)
|
Citiraj:
|
6000+ koji je koštao manje od 6600 je sad neisplativ za svoju cjenu. Ovo mi se sve više sviđa :)
|
krvava cijena sad znači polovni mogu/moraju ići i za 1000kn:D
|
Citiraj:
|
sto reci nego bravo Intel, bravo ADM
|
ovo je da poludis, prije samo malo vise od pola godine je a64 x62 je kostao kao prosjecno racunalo, danas se za 1500kn dobije isto jaki proc koji se moze OCat za 50% u 99.9% slucajeva, mrak!
|
Citiraj:
@antrax: a tek kad izadju Pentiumi E...za 500kn dobijes C2D. |
Citiraj:
http://www.adm.hr/ za AMD bravo sto su natjerali Intel da odhebe NetBurst. (i nadam se za nadolazeci Barcelona core :D ) |
ma ok, bit ce ti pentiumi E 500kn, al mi se vise dopada ideja da kad izadu ce ovaj e6600 umjesto 1500 kostat 1200kn, uskoro poslje ce izaci 45nm procesori sa 6mb cache-a vrlo vjerojatno po jako slicnim cjenama a jos boljih performansi
naime primjetna je razlika u brzini izmedu e4300 i e6600 na istom FSBu, a razlika je prakticki samo cache, vec dugo kod intela cache memorija igra bitnu ulogu i ocito se taj trend nece skoro promjenit. Ja bi rado doplatio tih 700-800kn razlike u cijeni danas. |
bas gledam cijene u adm-u od c2d i to su perverzije :) 800 kn za e4300 strasno kak su pale cijene . dobro za nas :)
|
Izgleda da su srezali samo E6600, a da nisu dirali E6420 koji bi bio jako zanimljiv ako bi se kretao izmedu 1000-1200kn. Adm je jos jednom jeftiniji od diskonta24 sto se mene tice odlicno jer mi se neda cekat 1 dan na robu.
|
Citiraj:
Ovo je sad odlična lovina :fiju: a tek kad izadju Pentiumi E...za 500kn dobijes C2D. :p:D EDIT: 400-ti post :lol2: |
Citiraj:
|
ok, molim vas, izdržite sa mnom. Toliko je tu po forumu informacija da pucam.
Pitanje je jednsotavno: sad sam vidio da su cijene u adm-u ludo pale, pa: ISPLATI LI SE SADA PREĆI NA C2D? Hvala vam puno pozz shoki |
Ovisi koji komp sada imaš, ako imaš neki dvojezgreni definitivno ne (osim ako sa nekog x3600+ misliš preč na e6600 i obrađuješ tonu stvari pa ti treba za posao i sl) a ako imaš nešto stariji komp onda da, jer cijene su vidim bomba, E6420 mi se čini kao neki best buy..
Sumnjam da će nakon ovog kresanja cijena bit još nekih sličnih akcija. |
ja osobno da imam nekih 6k kn odmah bi preso na c2d, pomalo me zivcira kad slusam muziku i winampu i otvorim neku aplikaciju pa zika stane na 2-5 sec...:D
|
Ja imam 3800+ X2 (kloknut za 25%) i mislim preć na E6600...ali sa matičnom me izađe preko 3K još uvijek.
Sad malo gledam testove i recenzije da vidim jel mi se isplati... Prvenstveno sam gamer i filmofil.... |
ma sad idem na ovaj c2d mada sam već to davno odlučil al ovo je ono.... :D
za 12k će bit nadam se neka solidna konfa...sad još imam 600kn viška... :) |
Pa dobro, sa tvog proca je svakako isplativo...ja još nisam siguran.
Mijenjam samo proc i matičnu, sve drugo je tip-top...:D |
Ne znam dal si razmišljao ukoliko ako promjeniš shvatiš da si bacio lovu... ;)
|
Ma da al ću bit trendy....:D
Intel je sada in, kažu gurui....:goood: Kako da odem u Piraju ili Seljuun u subotu navečer i kad me trebica pita šta imam, a ja kažem AMD-a...samo će se okrenut na peti.... A kad veliš da ti je dugačak 6600 i to sa dvije jezgre (jedna malo veća od druge) odma' se ovlaže...:fiju: |
Citiraj:
Ja sad svoga ne bi prodao nema šanse,dobro je da ni nisam.Ko zna kakvi bi mi se procesori vrtjeli po glavi poslije:DMislim da nikom ali baš NIKOM nije potreban jači procesor doduše i ovo je previše:lol2: |
Citiraj:
inače samo da još malo navlažim ove "kurvice" šta su se napalile na E6600..... proglašen je procesorom godine po dosta poznatih sajtova :dobartek: |
zato sam se ja riješio svoje konfe baš na vrijeme dobro ne baš cijele:D
pa ću si poslije moći kupiti 3takve konfe za te pare:D:D |
Citiraj:
sada je vrijeme za kupnju novog kompa gledano sa ekonomske strane, imat ces najveci omjer ulozenog i dobivenog gledam cjene proceva u www.amd.hr svaka cast |
a, ako nemam sada dovoljno?
Hoće li se za mjesec-dva stanje drastično pogoršati? hvala |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:36. |